Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Uutiset, tapahtumat ja infoa tulevasta

Varaa veloitukseton tapaaminen Personal Trainerin kanssa

Tule tapaamaan Fit Tammiston Personal Traineria ja käynnistä uusi, tuloksekas treenivuosi yhdessä valmentajan kanssa. Voit hyödyntää myös Personal Training -tarjouksemme: kaikki valmennuspaketit -15 %. Tarjous on voimassa 28.1.2024 asti.

Fit Tammiston Personal Trainerit ovat valmennusalan ammattilaisia, joilla on laaja koulutus ja osaaminen. Emmi, Lauri ja Pasi ovat saaneet aikaan hyviä tuloksia asiakkaiden kanssa, ja ovat helposti lähestyttäviä ja kannustavia ammattilaisia.

Personal Training -palveluumme sisältyy asiakkaan huolellinen tarvekartoitus, asiakkaan tilanteeseen räätälöity harjoitus- ja ravinto-ohjelma sekä Step2Fit-valmennussovellus, jonka avulla harjoitusohjelmat kulkevat mobiililaitteessa aina mukanasi.

VARAA VELOITUKSETON TAPAAMINEN EMMIN, LAURIN TAI PASIN KANSSA.

Ensimmäinen tapaaminen on veloitukseton eikä tapaaminen velvoita asiakasta mihinkään.

Tervetuloa liikkumaan Fit Tammiston kuntokeskukseen! Fit Tammisto Kuntokeskus on tunnettu Suomen parhaasta varustelusta (katso kuvat), Suomen suurimmasta ulkokuntosalista (katso kuvat), monipuolisesta ryhmäliikunnasta (katso kuvat), joustavasta asiakaspalvelusta ja hyvästä ilmapiiristä. Meillä voit treenata omin päin tai liikkua ryhmässä. Voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.

Hyödynnä nyt vuodenvaihteen tarjouksemme: 8 viikon treenit hintaan 42,90 € tai ryhmäliikunnan kanssa 52,90 €. Lue lisää tarjouksesta.

Vanhat uutiset löytyvät arkistosta
Seuraamalla Fit Tammiston sosiaalista mediaa tiedät aina mitä meillä tapahtuu. Muista käydä tykkäämässä meistä Facebookissa ja Instagramissa!
Back to top