Kun treenihimo iskee, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Uutiset, tapahtumat ja infoa tulevasta

Treenaa 8 viikkoa alk. 39,90 €

Hanki 8 viikon treenijaksosi Fit Tammistossa! Olemme tunnettuja monipuolisesta ryhmäliikunnasta, huippuvarustelusta, joustavasta asiakaspalvelusta ja hyvästä ilmapiiristä.

Tarjoamme uusille ja Fit Tammistoon palaaville asiakkaille 8 viikon treenit hintaan 39,90 € tai ryhmäliikunnan kanssa 49,90 €! 

Tarjous sisältää:

OSTA: Kuntosali 39,90 € /8 vkoa tai
OSTA: Ryhmäliikunta 44,90 €/8 vkoa tai
OSTA: Kuntosali + ryhmäliikunta 49,90 €/8 vkoa
Suomen suurin ulkokuntosali ja toiminnallinen alue on myös käytössäsi!
Kulkukortti (10 €) ei sisälly tarjoushintaan.

Tarjous koskee uusia ja Fit Tammistoon palaavia asiakkaita, jotka valitsevat laskutustavaksi e-laskutuksen. Tarjouksen voi lunastaa verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme FIT Tammiston aukioloaikoina: ma–to klo 16–20, pe klo 16–19 ja la klo 10–14. Halutessasi voit ajastaa aloitusaikasi verkkokaupassa tai paikan päällä.
HUOM. Verkkokauppaostoksen vahvistukseen tulevat päivät väärin, muutamme järjestelmään manuaalisesti päivät oikein tarjouksen mukaisesti.

Tarjous on voimassa 26.9.-9.10.2022 välisenä aikana. Asiakkuus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena asiakkaan valitsemalla kortilla ja normaalilla 1 kk irtisanomisajalla. Tarjousjakson aikana ei voi irtisanoutua. 

Tervetuloa liikkumaan Fit Tammiston kuntokeskukseen! 

Vanhat uutiset löytyvät arkistosta
Seuraamalla Fit Tammiston sosiaalista mediaa tiedät aina mitä meillä tapahtuu. Muista käydä tykkäämässä meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Liity postituslistalle

Haluan saada sähköpostiini uutisia ja kuulumisia Fit Tammiston energisestä arjesta.
Back to top