Kun treenihimo iskee, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Palvelut

Täyden palvelun kuntokeskuksemme tarjoaa kaiken mitä tarvitset lihaskuntosi parantamiseen, kehosi huoltoon ja täydelliseen rentoutumiseen. Kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, personal trainer, hieronta, fysioterapia, saunat… jokaisella on lupa voida paremmin aiemmasta kuntotasosta, liikuntaharrastuksista tai harjoittelun tavoitteista riippumatta. Oletko valmis kokemaan miltä hyvä olo ja keho tuntuvat?

Asiakkailta kuultua!

"
Henkilökunta kohteliasta ja ystävällistä.
"
Salille aina kiva mennä esimerkiksi ystävällisen henkilökunnan vuoksi. Lisäksi salia kehitetään koko ajan.
"
Minua tervehditään kun tulen paikalle/lähden joka ikinen päivä, halusin tai en.
"
Hienoa työtä! Erityismaininta somen hyödyntämisestä yrittäjyydessä!
"
Ennakkoilmoittautumisen kuukausihintaa jatketaan myös toiselle vuodelle. Tämä oli todella mukava kumarrus "vanhoille" asiakkaille! Iso peukku tästä! Lisäksi omistajan kiinnostus salin kehittämistä ja parantelua kohtaan ainakin itselle merkkaa sitä, että ollaan kiinnostuttu tosissaan omasta salista ja asiakaskunnan tyytyväisyydestä. Tykillä laitteistolla on helppo päästä vielä astetta pidemmälle treeneissä.
"
Asiakaspalvelijat ovat aina ystävällisiä, kuntosali pidetään hyvässä järjestyksessä ja asiakkaiden toiveita ja mielipiteitä kuunnellaan.
"
Omistaja helposti lähestyttävissä sekä koen että hän ottaa asiakkaat huomioon parantessa toimintaansa. Henkilökunta ottaa asiakkaat huomioon.
"
Kysytään palautetta, suhtaudutaan palautteeseen positiivisesti, tehdään muutoksia.

Liity postituslistalle

Haluan saada sähköpostiini uutisia ja kuulumisia Fit Tammiston energisestä arjesta.
Back to top