Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Palvelut

Täyden palvelun kuntokeskuksemme tarjoaa kaiken mitä tarvitset lihaskuntosi parantamiseen, kehosi huoltoon ja täydelliseen rentoutumiseen. Kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, personal trainer, hieronta, fysioterapia, saunat… jokaisella on lupa voida paremmin aiemmasta kuntotasosta, liikuntaharrastuksista tai harjoittelun tavoitteista riippumatta. Oletko valmis kokemaan miltä hyvä olo ja keho tuntuvat?

Asiakkailta kuultua!

"
Laadukkaat laitteet, asiakkaiden toiveisiin vastaaminen ja hyvä asiakaspalvelu. Työntekijät tervehtivät, asiakkaiden toiveet otetaan huomioon.
"
Laadukas ja viihtyistä sali, jonne mahtuu yllättävän moni treenaamaan samanaikaisesti, ilman että laitteisiin tai suorituspaikoille joutuu liiemmin jonottamaan.
"
Omistaja on usein itse paikalla ja on myös olemukseltaan uskottava.
"
Teidän pitää vain jatkaa samalla tavalla! Suuri kiitos!
"
Tällä salilla asiakkaiden arvostus on viety ihan uudelle tasolle! Tuntuu että salia on tehty yhdessä, laitteet, jumppa-aikataulut yms. toiveet on kuultu ja näihin reagoitu ennätysajassa.
"
Hyvät monipuoliset laitteet, lapset huomioitu ja ystävällinen palvelu.
"
Kiva paikka treenata! Ihanat ohjaajat!
"
Siisti ja siistinä pidetty sali. Paljon eri palveluita tarjolla.
Back to top