Kun treenihimo iskee, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Suomen paras sali!

Käytössäsi on Suomen kattavimmin varusteltu sali
ja Suomen suurin ja varustelluin 1200m2 ulkokuntosali samalla hinnalla!
Meillä on myös saunat, infrapunasauna ja lapsiparkki
Fit Tammiston omistaja Riku on halunnut rakentaa salin jossa mistään ei ole tingitty, mutta kuitenkin kuntosalin meille kaikille. Meillä käy treenaajia laidasta laitaan, ihan vasta-alkajista jo vuosia treenanneisiin
Fit Tammisto onkin Suomen ykkönen Google-arvosteluissa sekä Facebookin seuraajamäärältään.

Fit Tammiston laitteisiin ja välineisiin on satsattu kaikkiaan noin miljoona euroa.
Uniikki sali koko Suomessa varustelultaan jota kehitetään kokoajan. Asiakaspalvelumme myös saa aina kiitosta joustavuudestaan ja nopeudestaan.
Salin jatkuva kehittäminen ja asiakkaiden kuunteleminen on asia mikä erottaa Fit Tammiston konseptoiduista ketjusaleista.

Ulkosali
Ryhmäliikuntasali
Pukuhuoneet ja saunat
Ei pakkojäsenyyksiä
Fit Tammisto on matalan kynnyksen kuntokeskus, jossa viihtyy niin aloittelijat kuin pidempään treenanneet. Hyvää ilmapiiriämme kehutaan paljon. Meininki on reilu myös treenimaksuissa. Liittymismaksuja ei peritä eikä sitovia sopimuksia vaadita.
Maksuton pysäköinti ja hyvät kulkuyhteydet
Kulutatko sinäkin mieluummin energiaa treenaamiseen kuin parkkiruudun etsimiseen? Suoraan Fit Tammiston ovien edestä löytyy peräti 400 ilmaista parkkipaikkaa! Hurauta mestoille omalla autolla tai julkisilla. Meille on helppo tulla.
Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa ja neuvoo
Tuntuuko harjoittelun aloittaminen hankalalta tai laitteet vierailta? Uutena asiakkaana saat veloituksetta personal trainerimme 45 min. alkukartoituksen ja halutessasi InBody-mittauksen. Näin pääset sujuvasti ja turvallisesti treenin makuun!
Aina auki!
Haluatko vapautta treenata milloin vain, aukioloajoista piittaamatta? Jos iltamyöhään tai aamuvarhain on sinulle sopivin aika tulla Suomen parhaalle salille, tee se. Kulkukortilla voit treenata 24/7 vuoden jokaisena päivänä.
1400 m² kahdessa tasossa
Meillä monipuolinen harjoittelu ei jää tiloista kiinni. Saunat, infrapunasauna naisille sekä erittäin monipuoliset harjoittelumahdollisuudet jokaiselle. Tyylikkäiden tilojen lisäksi huippuluokan ilmastointi ja viilennys pitävät tilat sopivan viileänä myös kuumimmilla kesähelteillä.
Huippulaitteisto
Olemme salivarustelun edelläkävijä Suomessa. Kuntosalin suunnittelu perustuu yli 30 vuoden kokemukseen kuntosaliharjoittelusta ja laitteiden biomekaniikasta. Laitteistoon on valittu vain parhaista parhaat laitemallit ympäri maailmaa. Monet laitteemme ovat ainoita Suomessa.
video

Uutiset, tapahtumat ja infoa tulevasta

Katso

Kulkukortilla pääset treenaamaan 24/7
Vastaanotto avoinna:
Maanantai–torstai
16:00–20:00
Perjantai
16:00–19:00
Lauantai
10:00–14:00
Puh. 010 336 1050 ja 050 511 2320

Back to top