Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

EGYM

EGYM on moderni ja ammattimainen harjoitusympäristö koko keholle. Laitteet tuottavat vastusta moottorin avulla ja säätävät painon dynaamisesti voimiesi mukaan. Harjoittelu EGYM:llä on sujuvaa, tehokasta ja motivoivaa. EGYM-rannekkeella kirjataan edistymisesi, ja voit helposti seurata kehitystäsi.

Ohjelmat sopivat kaikille, aloittelijoista eliittiin. Kun laitteet on säädetty sinulle ja voimatesti on suoritettu, EGYM mukauttaa harjoittelun kykyjesi mukaan. EGYM lisää kuormitusta progressiivisesti ja varmistaa, että kehityt ja haastat itseäsi jatkuvasti.

Miten EGYM toimii?

Alkuohjeistuksen jälkeen harjoittelu on yksinkertaista. Kun olet kirjautunut sisään rannekkeellasi, laite säätää automaattisesti oikeat asetukset sinulle. On suositeltavaa tehdä kaksi kierrosta, jokainen kierros kestää noin 15 minuuttia. Parhaan tuloksen saat aikaiseksi harjoittelemalla kaksi kertaa viikossa EGYM-laitteilla. Seuraat helposti edistymistäsi puhelimella FitnessApp -sovelluksella. Selkeä näyttö osoittaa, miten sinun tulee harjoitella. Näytön avulla pidät myös oikean tempon harjoittelussasi, seuraa näytöltä rataa ja kerää keltaisia pisteitä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Back to top