Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Ryhmäliikunta

Fit Tammisto on matalan kynnyksen kuntokeskus kaikille, meille on tervetullut jokainen kuntotasoon katsomatta. Kalenterissa on viikkotasolla 20 erilaista lajia aina vauhdikkaista tehotunneista tanssillisiin tunteihin sekä sisäpyöräilystä rauhallisiin kehonhuoltotuntehin. Kalenterista löydät myös Pilates- ja joogatunteja ja pääset kokeilemaan erikoislajeja kuten GoFLo ja Aerial Yoga.

Ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja ottavat huomioon kaiken tasoiset liikkujat, ethän siis epäröi kysyä jos mikä tahansa mietityttää. Ohjaajilta sekä myös asiakaspalvelusta saat tarvittaessa apua juuri sinulle sopivien ryhmäliikuntatuntien valintaan. 

Fit Tammiston ryhmäliikuntakalenteri suunnitellaan yhdessä asiakkaiden toiveet huomioiden, myös palautteisiin ja toiveisiin reagoidaan heti. Nämä ovat asioita mitkä erottavat Fit Tammiston konseptoiduista ketjusaleista.

Tunnit järjestetään tilavassa 180 neliön ryhmäliikuntasalissa, meillä on Pavigym Motion lattia joka on suunniteltu erityisesti ryhmäliikuntaan ja spinning pyörät ovat BodyBike Smart+ malleja, joissa voit seurata myös omaa kuntoiluasi mobiiliapista.

Voit nyt ladata älypuhelimeesi Fit Tammisto -applikaation Apple Storesta tai Google Playstä. Voit varata ryhmäliikuntatuntisi näppärästi applikaatiossa.

video

 

Back to top