Kun treenihimo iskee, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Ryhmäliikunta

Fit Tammisto on matalan kynnyksen kuntokeskus kaikille, meille on tervetullut jokainen kuntotasoon katsomatta. Ryhmäliikunnan tuntivalikoima on valtava sisältäen yli 20 eri lajia. Meiltä löytyy erilaiset jooga tunnit, spinning, tanssitunnit, cross training, HIIT ja Jumping -trampoliinitunnit ja GoFlo-tunnit ensimmäisenä keskuksena Vantaalla.

Fit Tammiston ryhmäliikuntakalenteri suunnitellaan yhdessä asiakkaiden toiveet huomioiden, myös palautteisiin ja toiveisiin reagoidaan heti. Nämä ovat asioita mitkä erottavat Fit Tammiston konseptoiduista ketjusaleista.

Tunnit järjestetään tilavassa 180 neliön ryhmäliikuntasalissa, meillä on Pavigym Motion lattia joka on suunniteltu erityisesti ryhmäliikuntaan ja spinning pyörät ovat BodyBike Smart+ malleja, joissa voit seurata myös omaa kuntoiluasi mobiiliapista.

Voit nyt ladata älypuhelimeesi Fit Tammisto -applikaation Apple Storesta tai Google Playstä. Voit varata ryhmäliikuntatuntisi näppärästi applikaatiossa.

video

Back to top