Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Pienryhmävalmennus

Yksilöllistä valmennusta, loistavia treenejä ja kannustavaa yhteishenkeä!

Prehealthin pienryhmissä yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienen ryhmäkoon ansiosta valmentaja pystyy antamaan sinulle huomiota ja opastusta aina, kun sitä tarvitset. Ammattitaidolla valmistellut treenit mahdollistavat sen, että ryhmän jokainen osallistuja voi edetä oman kuntonsa mukaisesti ja saa siten treenistä sopivasti vastusta ja haastetta lähtötasosta riippumatta. Valmentajan tsemppaus ja ryhmän yhteishenki takaavat sen, että harjoittelu on hauskaa ja kehittävää myös silloin, kun itsellä ei ole se paras päivä.

Voit räätälöidä valmennusta itsellesi sopivaksi ottamalla yhteistreenien oheen harjoitusohjelman omatoimiseen harjoitteluun tai ravitsemukseen tai vaikka molemmat.

Level 1

59 € / 4 vko

Yhteistreeni kerran viikossa

Level 2

79 € / 4 vko

Yhteistreeni kerran viikossa

Harjoitusohjelma

Level 3

99 € / 4 vko

Yhteistreeni kerran viikossa

Harjoitusohjelma

Ruokavalio

Osallistuaksesi Prehealthin pienryhmään sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta harjoittelusta. Prehealthin -sivuilta löydät paljon lisää tietoa Fit Tammistossa alkavistapienryhmistä ja pääset imoittautumaan mukaan.

Back to top