Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Fit Tammisto muuttaa – Uudet tilat peräti yli 3000-neliöiset!

Fit Tammisto on ollut avaamisesta lähtien suosittu kuntokeskus, joka on perustettu rakkaudesta lajiin ja jota on kehitetty intohimosta maailman parhaisiin kuntosalilaitteisiin. Fit Tammisto muuttaa syyskuussa 2024 tiloihin, jolla se kasvaa maailmanluokan mittoihin. Muuton myötä asiakkaat saavat lisää väljyyttä, uusia kuntosalilaitteita, toiminnallista tilaa sekä uusia liikuntamahdollisuuksia.

Fit Tammisto muuttaa syyskuussa 2024 uusiin isompiin tiloihin naapurissa sijaitsevaan kiinteistöön, Hobby Hallin noutopisteen yläkertaan. Uusi osoite on Tammiston Kauppatie 11, 01510 Vantaa. Muuton jälkeen Fit Tammistosta tulee yksi Suomen suurimmista kuntokeskuksista 3100:lla neliöllään. Kaikki Fit Tammiston yhteistyökumppanit jatkavat mukana muuton jälkeen.

–  Haluamme tarjota asiakkaillemme lisää väljyyttä, jota he ovat toivoneet. Muuton myötä saamme peräti 1800 neliötä lisää tilaa, mikä tarkoittaa, että Fit Tammiston tilojen koko lähes kolminkertaistuu, sillä nykyiset tilat ovat kooltaan 1300 neliötä, kertoo Fit Tammiston yrittäjä Riku Kärkkäinen ja jatkaa:

–  Tilat tulevat olemaan niin suuret ja väljät, että Fit Tammistoa ei voi kutsua liian ruuhkaiseksi tai ahtaaksi enää missään tilanteessa.

Uusiin tiloihin tehdään mittava noin kahden miljoonan euron remontti, jossa remontoidaan sekä uudet tilat että talon piha.

– Uudet tilat ovat korkeat ja avarat, paikoitellen korkeutta jopa 7 metriä. Asiakkaat saavat paljon luonnonvaloa lasikaton ja ikkunoiden kautta. Remontin myötä tiloihin saadaan myös huipputehokas ilmastointi ja jäähdytys, kertoo Kärkkäinen.

Kaikki tilat ovat yhdessä tasossa ja selkeällä pohjapiirustuksella, joka entisestään tuo avaruutta tiloihin verrattuna nykyisiin tiloihin, jotka ovat kahdessa eri kerroksessa. Electrowaves rakentaa tiloihin upean erikoisvalaistuksen ja huippuluokan äänentoiston.

–  Uskallan luvata, että laitteiden laadun, määrän ja tilojen suhteen Fit Tammisto on jatkossa yksi maailman TOP 5 kuntokeskuksista, Kärkkäinen sanoo.

Parkkipaikkoja tulossa runsaasti!

Ilmaista parkkitilaa tulee myös reilusti ja parkkipaikkoja rakennetaan lisää samaan aikaan remontin kanssa kesällä Tuusulanväylän puoleiselle talon sivulle. Pihan uudistuksen yhteydessä tontille saadaan maksimaalinen määrä parkkipaikkoja.

Valmistumisen aikaan oven välittömässä läheisyydessä on 111 parkkipaikkaa ja koko tontilla ympäri taloa (n. 100–150 metrin päässä) on 133 lisäpaikkaa. Oven viereen tulee myös oma polkupyöräparkki.
Kaikki taloa ympäröivät parkkipaikat ovat asiakkaiden käytössä, myös Stadium Outletin ja 157 myymälän lähellä olevat parkkipaikat, josta on salin ovelle noin sata metriä. Kaikki tontilla olevat 244 parkkipaikkaa ovat ilmaisia parkkikiekolla (3 h) käytettäväksi syksystä alkaen.

Nykyisin Fit Tammiston asiakkailla on ruuhka-aikaan käytössä noin 70 parkkipaikkaa, jotka ovat riittäneet hyvin pysäköintitilaksi myös kaikkein ruuhkaisimpina hetkinä.

”Yksi maailman parhaista kuntokeskuksista”

Fit Tammisto on tunnettu kuntokeskuksena, jossa on Suomen laajin laitevalikoima maailman parhaita kuntosalilaitteita. Kärkkäinen haluaa jatkaa samalla linjalla.

– Uusia kuntosalilaitteita on tilattu lisää noin 600 000 eurolla maailman parhailta brändeiltä, joita ovat esimerkiksi Prime, Panatta, Atlantis, True Fitness, Cross Axes Tech, Gymleco, Booty Builder ja Glute Builder.
Lisäksi omasta laitevarastosta tulee takaisin joitain aiemmin Fit Tammistossa olleita laitteita.

– Parhaat laitteet ja välineet ovat minulle suurin intohimo ja harrastus. Voitte luottaa siihen, että laadusta ei tingitä. Uusien laitteiden määrästä huolimatta tiloihin jää silti riittävästi väljyyttä, lupaa Kärkkäinen.

Fit Tammiston kuntokeskuksessa on nykyisin laitteita ja välineitä noin miljoonan euron arvosta, jatkossa niiden arvo nousee noin 1,6 miljoonaan. Se on koko maailman mittakaavassakin yksi isoimmista panostuksista kuntokeskuksen välineistöön.

– Suomessa keskikokoinen sali avataan noin 200 000–300 000 euron laitevarustelulla, Kärkkäinen toteaa.

Maailman parhaat laitteet eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että kuntokeskus olisi tarkoitettu vain pidempään treenanneille. Fit Tammistoon ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneet kuntosalikonkarit.

–  Fit Tammistoa ei olla koskaan tehty jollekin tietylle ryhmälle, vaan 99 prosenttia asiakkaistamme on 13–82-vuotiaita tavallisia kuntoilijoita. Meillä kaikki liikkujat voivat keskittyä omaan treeniinsä mukavassa ilmapiirissä ja huolehdin itse siitä, että kaikilla on mukavaa tulla salille.

Huippulaatuisilla laitteilla Tammistossa treenaavat saavat kuitenkin tuloksia nopeammin, koska Kärkkäisen mukaan laitteiden hyvän biomekaniikan vuoksi harjoittelu kohdistuu paremmin lihakseen. Lisäksi laitteet ovat ystävällisempiä nivelille, kuin halvemmat kuntosalilaitteet.

– Minulle suurinta nautintoa on nähdä salilla uusi harrastaja, joka tekee liikunnasta itselleen uutta elämäntapaa. Ja minulta voi tulla aina kysymään, kuinka jokin laite toimii. Tunnen jokaisen laitteen kuin omat taskuni, lupaa Kärkkäinen.

Suomen suurin laitevalikoima ja suuremmat ryhmäliikuntatilat

Uuden tilan harjoittelupisteiden määrät ovat henkeäsalpaavan suuret, eikä Suomesta löydy vastaavaa kuntosalia. Tammistossa asiakkaat saavat unohtaa laitteisiin jonottamisen.

Uusiin tiloihin on tulossa muun muassa 15 kyykkyräkkiä, 10 erilaista reisiojennuslaitetta,
7 ristikkäistaljaa, noin 25 yksittäistaljaa, 10 nostolavaa, 10 penkkipunnerruspaikkaa, yli 25 rintalaitetta, 10 ylätaljaa, 7 jalkaprässiä, 12 hauislaitetta, 9 smith-laitetta ja paljon muuta.

Käsipainoalue on kooltaan 22 x 6 metriä ja treenaajien käytössä on neljä täyttä käsipainosarjaa.

Lisäksi Fit Tammistoon tulee myös toivottu suuri toiminnallinen treenialue (cross training) sekä Suomen ensimmäinen Official Booty Builder Training Zone eli pakara-alue, josta löytyy noin 10 pakaralaitetta. Lisäksi Tammistoon tulee kaksi nyrkkeilysäkkiä.

Cardiolaitteiden määrä tuplaantuu nykyisestä, eli juoksumattoja ja cross trainereita on jatkossa molempia kymmenen ja porrasnousukoneita neljä ja tietysti niiden lisäksi runsaasti muita cardiolaitteita.

Ryhmäliikuntasalin koko kasvaa lähes 100 neliötä, ja tunneille mahtuu jatkossa 15–20 henkilöä enemmän. Spinningpyöriä on tulossa lisää 12–15 kappaletta, joten spinning-tunnille mahtuu tulevaisuudessa jopa 50 pyöräilijää!

– Intellicent Cycling jatkuu myös uudessa salissa. Uusi ryhmäliikuntasali on 7 metriä korkea ja uudella ilmastoinnilla, joten happea riittää sielläkin. Kuntosalin puolella pidetään myös toiminnallisia tunteja, koska nyt niillekin on tarjolla enemmän tilaa.

Uuteen tilaan tulee myös tilava ilmainen lapsiparkki itsepalveluna keskeiselle paikalle, jonne on näköyhteys koko salilta. Uutta Tammistossa tulee olemaan erillinen poseeraushuone, jossa on epäsuora valaistus, joka korostaa varjoja.

Maailmanluokan kuntokeskuksessa harjoittelu maksaa hiukan enemmän

Palvelujen kehittäminen, huomattavasti suuremmat tilat sekä kasvava laitemäärä nostattavat luonnollisesti myös liikuntapalvelujen hintaa. Hinnat nousevat kaikilla asiakkailla uuden salin avaamisesta lähtien 7 euroa/ 4 vkoa.

– Liikkuminen on Fit Tammistossa hinnankorotuksenkin jälkeen todella edullista. Fit Tammiston uudet hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, kun huomioidaan asiakkaiden käytössä olevien tilojen koko sekä laitteiden ja palveluiden laatu.

– Keskiverto kuntosali on kooltaan yleensä noin 700–900 neliötä ja todennäköisesti siellä on käytössä laitteet, jotka ovat laadultaan keskinkertaiset. Uskallan sanoa, että todennäköisesti Fit Tammisto on hinta-laatusuhteeltaan edelleen Suomen halvin kuntokeskus, kun ottaa tilan, laadun ja palvelut, kuten saunat, hierontatuolit ja ilmaiset kahvit, huomioon. Yhdysvalloissa Fit Tammistoa vastaavat palvelut saa käyttöönsä noin 100–150 dollarilla kuussa, Kärkkäinen perustelee.

Laskutushinnat, kun uusi tila avautuu:

  • Kuntosali 4vk 42,90 € > 49,90 €
  • Kuntosali + ryhmäliikunta 4vk 52,90 €> 59,90 €
  • Ryhmäliikunta 4vk 47,90 € > 54,90 €

Ilmoitamme muut hinnat myöhemmin. Kaikkiin hintoihin on tulossa pieni korotus samassa suhteessa.

Pukuhuoneisiin rutkasti lisää tilaa

Harjoitteluun käytettävien tilojen lisäksi myös muiden kuntokeskuksen tilojen koko kasvaa. Aulan ja loungen koko nelinkertaistuu nykyisestä. Miesten pukuhuoneiden koko kolminkertaistuu nykyisestä ja myös sauna on tuplasti isompi kuin ennen. Naisten pukuhuoneen koko kaksinkertaistuu. Myös suihkuja, vesipisteitä ja vessoja on tulossa sekä naisille että miehille nykyistä enemmän.

Kärkkäisen mukaan muutto pyritään ajoittamaan rakennustöiden edistymisen mukaan syyskuuhun, jolloin treenaajat pääsisivät aloittamaan harjoittelun uusissa tiloissa syys-lokakuussa.

Fit Tammisto Outdoor Gym on normaalisti asiakkaiden käytössä myös muuton aikana, ja on käytettävissä myös muuton jälkeen samassa paikassa. Muuton arvioitu kesto on noin 1–2 viikkoa.

– Toiveeni on, että mahdollisimman moni käyttäisi ulkosalia koko muuton ajan. Kuntosali on pakko sulkea laitteiden siirron ajaksi ja toivon, että asiakkaat ovat valmiina auttamaan ja treenaamaan 1–2 viikkoa ulkosalilla, jotta meillä on mahdollisuus tehdä tämä valtava panostus uuteen kuntokeskukseen.
Tiedotamme asiakkaillemme välittömästi, kun suunnitelmat aikatauluista tarkentuvat, Kärkkäinen lupaa.

Kärkkäinen vinkkaa myös laittamaan sanan kiertämään muille liikunnan ystäville.

– Rakennamme jotain ennennäkemätöntä Suomen kuntosalimarkkinaan. Nyt siis kannattaa viimeistään ottaa Fit Tammiston kaikki somekanavat seurantaan. Pääset siellä seuraavaan Suomen ensimmäisen maailmanluokan kuntokeskuksen valmistumista.

Fit Tammiston Instagram ja Facebook on pääkanava remontin edistymiselle ja aikataululle.

– Jos sinulla on kysymyksiä tai toiveita uuteen saliin liittyen, nykäise minua hihasta ja tule juttelemaan. Someviestit saattavat jäädä rakennus kiireessä huomaamatta. Mitä parhainta kevättä ja kesää kaikille nykyisille, entisille ja tuleville asiakkaille, Kärkkäinen toivottaa rakennusprojektin kynnyksellä.  

Back to top