Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Treenaa 8 viikkoa 4 viikon hinnalla

Hyödynnä nyt tarjouksemme: 8 viikon treenit hintaan 42,90 € tai ryhmäliikunnan kanssa 52,90 €. Lisäksi saat veloituksetta Personal Trainerin tekemän alkukartoituksen.

Voit ajastaa aloitusaikasi sinulle sopivaksi verkkokaupassa tai asiakaspalvelussamme. Voit siis hyödyntää tarjouksen ja aloittaa liikkumisen silloin kun se sinulle sopii!

Osta helposti verkkokaupasta:

Kuntosali 42,90 € /8 vkoa (norm. 85,80 €)
Ryhmäliikunta 47,90 €/8 vkoa (norm. 95,80 €)
Kuntosali + ryhmäliikunta 52,90 €/8 vkoa (norm. 105,90 €)

Käytössäsi ovat myös Suomen suurin ulkokuntosali (1200 m2) ja toiminnallinen alue! Kulkukortti (10 €) ei sisälly tarjoushintaan. Tiesitkö, että Fit Tammisto muuttaa Suomen suurimpiin kuntosalitiloihin syksyllä 2024? Lue lisää ja katso video

Tarjous koskee uusia ja Fit Tammistoon palaavia asiakkaita, jotka valitsevat laskutustavaksi e-laskutuksen. Tarjouksen voi lunastaa verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme Fit Tammiston aukioloaikoina: ma–to klo 16–20, pe klo 16–19 ja la klo 10–14.

Asiakkuutesi jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena asiakkaan valitsemalla kortilla ja normaalilla yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Tarjousjakson aikana ei voi irtisanoutua. Tarjous on voimassa 2.–26.5.2024.

HUOM. Verkkokauppaostoksen vahvistukseen tulevat päivät väärin, muutamme järjestelmään manuaalisesti päivät oikein tarjouksen mukaisesti.

Tervetuloa liikkumaan Fit Tammiston kuntokeskukseen! Fit Tammisto Kuntokeskus on tunnettu Suomen parhaasta varustelusta (katso kuvat), Suomen suurimmasta ulkokuntosalista (katso kuvat), monipuolisesta ryhmäliikunnasta (katso kuvat), joustavasta asiakaspalvelusta ja hyvästä ilmapiiristä. Meillä voit treenata omin päin tai liikkua ryhmässä. Voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.

Back to top