Hieronta

Yhteystiedot:

www.fysiofactor.fi

fysiofactor(a)gmail.com

Elina: 044-2918410

Sanna: 040-8387212

 

Elina Tervo – FysioFactor 

 

Elina Tervo – FysioFactor

Urheiluhieroja (Helsingin Hieronta-Akatemia)

Kouluttauduin urheiluhierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiassa vuonna 2016. Koulutukseen kuului erikoisammattitutkinnon osa, nivelten liikkuvuuden edistäminen nivelmobilisaatiolla. Nivelmobilisaation avulla käytössäni on enemmän työkaluja perus urheiluhieronnan lisäksi. Vahvuuksiini urheiluhierojana kuuluu nivelten liikkuvuuden edistäminen sekä ongelmalähtöinen hierontakäsittely.

Pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja tarjoamaan asiakkaan tarpeen mukaista hierontapalvelua. Kokemukseni mukaan säännöllinen lihashuolto on avainasemassa arkipäiväiseen jaksamiseen sekä hyviin treenituloksiin.

Nähdään tammikuussa Fit Tammistossa!

 

 

Sanna Niemi – FysioFactor

FysioFactor tuottaa Fit Tammiston tiloissa fysioterapia- , urheiluhieronta- ja valmennuspalveluita.

Fysioterapeutti (AMK)

Physiotrainer / Personal trainer  (FIHF)

Urheiluhieroja

Ryhmäliikuntaohjaaja (Pilates, FasciaMethod)

Erikoisosaaminen:

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennalta ehkäisy

Kuntosaliharjoitelu, kehon muokkaus, laihdutus  ja elämäntapamuutokset

Pienryhmävalmennus ja ryhmäliikunta

Olen toiminut hyvinvointi ja terveysalalla kohta 10 vuotta. Hyvinvointi- ja terveysalalla työskentely vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja kehittymistä. Suoritin Urheiluhierojan ammattitutkinnon 2009, jonka jälkeen opiskelin fysioterapeutiksi. Valmistuin fysioterapeutiksi  vuonna 2013 Metropolista Helsingistä. Fysioterapian perusopintojen lisäksi olen syventänyt osaamistani useiden erikoistumisopintojen avulla.  Manuaalisen terapian puolelta olen hankkinut osaamista rangan manuaalisen käsittelyn kursseilta , sekä uusimpana työkalunani on lihaskalvokäsittely (faskiamanipulaatio). Lisäksi olen hankkinut osaamista erilaisista  urheilufysioterapian ja liikunta-alan koulutuksista, sekä suorittanut Physiotrainer koulutuksen, joka on fysioterapeuteille suunnattu Personal trainer koulutus.  Tällä hetkellä suoritan liikuntalääketieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa.

Pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja tarjoamaan asiakkaan tarpeen mukaista palvelua aina lihashuollosta liikuntaan. Kokemukseni mukaan  säännöllinen lihashuolto yhdistettynä oikein annosteltuun liikuntaan toimivat parhaimpana reseptinä toimivaan kehoon.

Olen sporttisen elämäntyylin omaava nainen ja olen erityisesti kiinnostunut ihmisten liikuttamisesta , sekä vammojen ja vaivojen ennalta ehkäisystä. Vapaa -aikani kuluu liikuntaharrastusten, läheisten ja ystävien kanssa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntosalilla treenaaminen, pilates ja ulkona liikkuminen. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisesti yksi mielenkiinnon kohteistani. Koen, että kehon kokonaisvaltaisen toiminnan huomioiminen ja ymmärtäminen on avain monien erilaisten ongelmien ratkomiseen. 

Parhaimmillaan henkilökohtainen valmennus tai fysioterapia toteutuu kun sekä valmentaja että valmennettava sitoutuvat  yhdessä tekemään toitä asetetun päämäärän eteen. Ohjaustyylini on positiivinen ja kannustava. Harjoittelu kanssani on yksilöllistä, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista. Vahvuuksiini valmentajana Lähdetään yhdessä rakentamaan kivutonta, toimivaa ja vahvaa kehoa.

Teen työtäni suurella sydämellä ja olen aidosti läsnäoleva traineri.

If you don't like where you are M-O-V-E you're not a tree!