Hieronta

Yhteystiedot:
www.fysiofactor.fi

info@fysiofactor.fi

Elina: 0442918410

Sanna: 0408387212

Elina Tervo – FysioFactor 

FysioFactor tuottaa Fit Tammiston tiloissa fysioterapia-, urheiluhieronta- ja valmennuspalveluita. 

Personal trainer (Trainer4You)
Urheiluhieroja (Helsingin Hieronta-Akatemia)
Ryhmäliikunnanohjaaja (Pilates, Kahvakuula, Crossing)

Erikoisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja ennaltaehkäisy
Nivelten liikkuvuuden edistäminen nivelmobilisaatiolla
Kuntosaliharjoittelu, kehon muokkaus, toiminnallinen harjoittelu ja elämäntapamuutokset
Pienryhmävalmennus ja ryhmäliikunta

Olen toiminut päätoimisena valmentajana vuodesta 2012 lähtien. Tähän mennessä ohjauksia on kertynyt noin 5000 tuntia. Asiakaskuntani on koostunut eri ikäisistä tavoitteellisesti treenaavista sekä tuki- ja liikuntaelin vaivoista kärsivistä asiakkaista. Vahvuuksiini valmentajana kuuluu perusteellinen tekniikkavalmennus,  kehon muokkaus ja toiminnallinen harjoittelu. Valmentajana olen iloinen, energinen, empaattinen, mutta samalla vaativa. Määrätietoinen tekeminen ja  asetettuun päämäärään sitoutunut asiakas sekä valmentaja takaavat tien tuloksiin. Ammatillinen kiinnostuksen kohteeni on tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennalta ehkäisy ja hoito sekä ihmisen fyysisen ja psyykkisen  kokonaisuuden ymmärtäminen. Koen, että toimiva keho on todella tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvällä fiiliksellä toteutettu liikunta ja ravitsemus ovat avain asemassa onnistuaksesi elämäntapamuutoksessa. 

Kouluttauduin urheiluhierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiassa vuonna 2016. Koulutukseen kuului erikoisammattitutkinnon osa, nivelten liikkuvuuden edistäminen nivelmobilisaatiolla. Nivelmobilisaation avulla käytössäni on enemmän työkaluja perus urheiluhieronnan lisäksi. Vahvuuksiini urheiluhierojana kuuluu nivelten liikkuvuuden edistäminen sekä ongelmalähtöinen hierontakäsittely. Olen hankkinut osaamista erilaisista liikuta-alan koulutuksista ja tulevaisuudessa suunnitelmani on kouluttautua fysioterapeutiksi sekä hankkia lisää osaamista henkisestä valmennuksesta. 

Pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja tarjoamaan asiakkaan tarpeen mukaista palvelua aina lihashuollosta liikuntaan. Kokemukseni mukaan säännöllinen lihashuolto yhdistettynä oikein annosteltuun liikuntaan ja toimivat parhaimpana reseptinä toimivaan kehoon.

Oman urheilutaustani takia olen erityisen kiinnostunut urheiluvammojen ja -vaivojen ennalta ehkäisystä. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu tavoitteellinen kuntosalilla treenaaminen, lenkkeily ja ulkona liikkuminen. Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja olen harrastanut kilpatasolla yleisurheilua ja hiihtoa. 

Henkilökohtaisen valmentajan kanssa harjoittelu on yksilöllistä ja nousujohteista. Minun kanssa harjoittelu ei ole tylsää eikä yksipuolista. Lupaan että innostavalla ja huumorin täyteisellä valmennuksella löydämme juuri sinulle sopivan tavan liikkua ja voida paremmin.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja teen työtäni suurella sydämellä.


Respect your body it is the only one you get!

 

 

Sanna Niemi – FysioFactor

FysioFactor tuottaa Fit Tammiston tiloissa fysioterapia- , urheiluhieronta- ja valmennuspalveluita.

Fysioterapeutti (AMK)

Physiotrainer / Personal trainer  (FIHF)

Urheiluhieroja

Ryhmäliikuntaohjaaja (Pilates, FasciaMethod)

Erikoisosaaminen:

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennalta ehkäisy

Kuntosaliharjoitelu, kehon muokkaus, laihdutus  ja elämäntapamuutokset

Pienryhmävalmennus ja ryhmäliikunta

Olen toiminut hyvinvointi ja terveysalalla kohta 10 vuotta. Hyvinvointi- ja terveysalalla työskentely vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja kehittymistä. Suoritin Urheiluhierojan ammattitutkinnon 2009, jonka jälkeen opiskelin fysioterapeutiksi. Valmistuin fysioterapeutiksi  vuonna 2013 Metropolista Helsingistä. Fysioterapian perusopintojen lisäksi olen syventänyt osaamistani useiden erikoistumisopintojen avulla.  Manuaalisen terapian puolelta olen hankkinut osaamista rangan manuaalisen käsittelyn kursseilta , sekä uusimpana työkalunani on lihaskalvokäsittely (faskiamanipulaatio). Lisäksi olen hankkinut osaamista erilaisista  urheilufysioterapian ja liikunta-alan koulutuksista, sekä suorittanut Physiotrainer koulutuksen, joka on fysioterapeuteille suunnattu Personal trainer koulutus.  Tällä hetkellä suoritan liikuntalääketieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa.

Pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja tarjoamaan asiakkaan tarpeen mukaista palvelua aina lihashuollosta liikuntaan. Kokemukseni mukaan  säännöllinen lihashuolto yhdistettynä oikein annosteltuun liikuntaan toimivat parhaimpana reseptinä toimivaan kehoon.

Olen sporttisen elämäntyylin omaava nainen ja olen erityisesti kiinnostunut ihmisten liikuttamisesta , sekä vammojen ja vaivojen ennalta ehkäisystä. Vapaa -aikani kuluu liikuntaharrastusten, läheisten ja ystävien kanssa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntosalilla treenaaminen, pilates ja ulkona liikkuminen. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisesti yksi mielenkiinnon kohteistani. Koen, että kehon kokonaisvaltaisen toiminnan huomioiminen ja ymmärtäminen on avain monien erilaisten ongelmien ratkomiseen. 

Parhaimmillaan henkilökohtainen valmennus tai fysioterapia toteutuu kun sekä valmentaja että valmennettava sitoutuvat  yhdessä tekemään toitä asetetun päämäärän eteen. Ohjaustyylini on positiivinen ja kannustava. Harjoittelu kanssani on yksilöllistä, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista. Vahvuuksiini valmentajana Lähdetään yhdessä rakentamaan kivutonta, toimivaa ja vahvaa kehoa.

Teen työtäni suurella sydämellä ja olen aidosti läsnäoleva traineri.

If you don't like where you are M-O-V-E you're not a tree!

 

Nanne Kettukangas​​​​​​
Fysioterapeutti (AMK)
ProMethod -valmentaja
FasciaMethod ohjaaja
Urheiluhieroja (PUHK)
Ryhmäliikuntaohjaaja (FasciaMethod)

Erikoisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennaltaehkäisy
Koko kehon lihastasapainokartoitus (ProMethod)

Olen tehnyt fysioterapeutin töitä 2016 syksystä ja toiminut urheiluhierojana 2012 syksystä lähtien. Urheiluhierojakoulun kävin Tampereella, jonka aikana suoritin myös PersonalTrainer -koulutuksen. Vuoden urheiluhierojan töissä olon jälkeen lähdin opiskelemaan fysioterapeutiksi Espooseen Laureaan, josta valmistuin vuonna 2016. Fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi olen käynyt useita eri lisäkoulutuksia tuki- ja liikuntaelin vaivoihin liittyen sekä urheilufysioterapian puolelta. Koulutan itseäni jatkuvasti ja aion perehtyä vielä lisää etenkin urheilufysioterapiaan sekä manuaaliseen käsittelyyn etenkin fasciakäsittelyn osalta.

Teen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, manuaalista terapiaa ja urheiluhierontaa kaikenikäisille ihmiselle. Fysioterapiallani pyrin ennaltaehkäisemään loukkaantumisia parantamalla asiakkaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen, työn ja harrastukset. Olen tehnyt töitä eri urheilulajien harrastajien kanssa ja tällä hetkellä teen paljon töitä joukkuevoimistelijoiden kanssa. Olen itse urheillut koko elämäni ja kokeillut monia eri urheilulajeja. Tällä hetkellä omiin harrastuksiini kuuluu kuntosali, lenkkeily ja potkunyrkkeily. Olen kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä vammojen ennaltaehkäisystä ja niiden hoidosta. Hoidon tavoitteena on ennen kaikkea hyvä olo, toimiva ja kivuton keho, jotka ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Fysioterapia voi olla myös ennaltaehkäisevää. Teen ProMethod -testauksia, jossa kartoitetaan koko kehon hallintaa ja liikkuvuutta. Tulosten perusteella annetaan harjoitteet heikkouksien parantamiseksi sekä sovitaan jatkosta, miten lähdetään liikkumaan oikein. Työni teen aina huolella ja asiakkaan toiveet huomioiden

 

 

 

Nikke Kettukangas 
Urheiluhieroja (SUHO) Erikoisosaaminen:
Urheilijan lihashuolto

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi kesäkuussa 2019 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Asiakaskuntani koostuu kaiken ikäisistä ja kuntoisista ihmisistä. Nuorimmat asiakkaani ovat juniori ikäisiä urheilijoita. Pyrin aina hieronnoissani kokonaisvaltaiseen ja monipuoliseen hoitoon asiakkaan tarpeet ja taustan huomioiden. Hoitotapahtuman tavoitteena on selvittää asiakkaan oireen tai kivun syy. Hieronnan avulla voidaan myös valmistaa kehoa tulevaan urheilusuoritukseen tai auttaa kehoa palautumaan urheilun tai muun rasituksen jälkeisistä tiloista. 
 
Urheilu ja liikunta on aina ollut iso osa elämääni. Pelasin viisi vuotta puoliammattilaisena jääkiekkoa Mestiksessä (HCK,SaPko,Espoo-United), joten kokemusta ja tietoa urheilijan elämästä löytyy. Jääkiekon lisäksi olen harrastanut jalkapalloa ja juoksua. Tällä hetkellä pelaan jääkiekkoa Kiekko-Espoossa Suomi-Sarjaa. 
 
Omalla urheilu-urallani olen oppinut miten tärkeää on pitää omasta kehosta huolta, jotta pystyy harjoittelemaan ja kilpailemaan terveenä mahdollisimman hyvällä tasolla. Oman taustani takia osaan huomioida urheilijan kokonaiskuormituksen ja ymmärrän sen asettamat vaatimukset. 
 
Tällä hetkellä suunnitelmani on hankkia kokemusta ja lisäkoulutuksia urheiluhierojana ja tulevaisuudessa minua kiinnostaa fysioterapiaopinnot, sekä erilaiset valmennus koulutukset.