E-laskuasiakas

Ohjeet liikuntapalveluiden E-laskun/ aktivoimiseksi 

Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti, niin saat aktivoitua E-laskun/Suoramaksun Fit Tammiston liikuntapalvelumaksuista. Tämä ohje on tehty Nordean Verkkopankkkia hyväksi käyttäen ja käytännöissä saattaa olla pankkikohtaisia eroja.

Avaa verkkopankki omilla tunnuksillasi, mene kohtaan E-lasku

Paina ”uusi laskuttaja”

Kirjoita haku riville ”FIT TAMMISTO”

Paina ”tilaa E-lasku”

Aukeaa yhteenvetosivu

Kohdassa yksilöintitiedot järjestelmä kysyy sinun asiakasnumeroasi___________ 
Kirjoita asiakasnumero riville ja paina ok

Tarkasta, että tietosi ovat oikein ja paina hyväksy

E-lasku on hyväksytty ja ruudulle tulee seuraava teksti ”Ilmoitamme vastaanotto-osoitteesi valitsemallesi laskuttajalle

Rullaa sivun alalaitaan ja paina ”Ota käyttöön automaattinen maksaminen” linkkiä

 • Voit halutessasi syöttää maksimisumman automaattiselle maksamiselle. Syötä summa tai valitse ”maksan automaattisesti kaikki E-laskut riippumatta niiden summasta” täpän, niin sinun ei tarvitse jatkossa vahvistaa liikuntapalvelumaksuja aina erikseen, vaan palvelu toimii kuten suoraveloitus.
 • Laita voimassaoloaika kohtaan täppä ”toistaiseksi”
 • Tarkasta yhteenvetosivulta, että tietosi ovat oikein, syötä vahvistustunnus ja paina vahvista.
   
 • E-lasku Fit Tammiston liikuntapalveluista tulee verkkopankkiisi n. 14 päivää ennen maksun eräpäivää, jolloin laskua vastaava summa lähtee tililtäsi.

  On tärkeää että maksat laskun viimeistään eräpäivänä, koska kortti lakkaa toimimasta jos eräpäivästä on 7 (seitsemän) päivää. Kortti aktivoituu uudestaan laskun maksettuasi 2-3 päivän viiveellä.

  Laskun maksamatta jättäminen, kuntokeskuksessa käymättä jättäminen tai pankista e-laskutuksen irtisanominen ei ole sama kuin irtisanoutuminen.

  Irtisanoutumiset aina sähköpostilla info@fit-tammisto.fi

   
 • Voit koska tahansa muuttaa E-laskujesi asetuksia omassa verkkopankissasi
 • Mikäli olet valinnut E-laskun ja et aktivoi sitä verkkopankissasi, emme voi lähettää sinulle E-laskuja. Tässä tapauksessa maksut jäävät avoimeksi ja joudut vastaamaan maksumuistutuksista/perinnästä aiheutuvista kustannuksista. 
 • Jos E-laskua ei aktivoida, niin lisäämme tuleviin veloituksiin viiden (5) euron laskutuslisän, aktivoithan E-laskun viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavaa laskutusta! (e-laskun aktivoinnissa voi kestää 1-3 pankkipäivää) 
 • Jos haluat maksaa laskujasi asiakaspalveluun, tulee tämä tehdä vähintään 15 vuorokautta ennen tulevan laskun eräpäivää.

Olet nyt aktivoinut onnistuneesti Fit Tammiston n E-laskun ja voit rauhassa keskittyä liikuntaan sekä oman hyvinvointisi parantamiseen. Mikäli sinulla on kysyttäviä liittyen E-laskuun, niin vastaan mielelläni.