ESITTELY
 

1200m² uudet, tyylikkäät ja avarat tilat sekä erittäin monipuoliset harjoittelumahdollisuudet jokaiselle, niin kokeneemmillekin treenaajille kuin aloittajille, Fit Tammisto on matalan kynnyksen kuntokeskus kaikille. Voit treenata jäsenkortilla 24/7 vuoden jokaisena päivänä!

Fit Tammistosta on tullut lyhyessä ajassa kuuluisa huippulaitteistaan!  
Meillä on laiteharvinaisuuksia ja uusia vain liikeradaltaan parhaita laitteita jotka on valittu  30v kokemuksella huippubrändeiltä. Myös laitteita jotka ovat ainoana laatuaan Suomessa!
Tarjoamme myös ison valikoiman cardiolaitteita, cross trainereita, juoksumattoja, soutukoneita, hiihtokone, 2 porraskonetta jne.
Meillä on uusimmat ryhmäliikuntatunnit sekä erittäin tilavat tyylikkäät pukutilat lukollisine kaappeineen, saunat naisille ja miehille, lisäksi naisille myös tilava infrapunasauna!

Tarjoamme myös ammattitaitoiset personal training-, hieronta- ja fysioterapiapalvelut.
Perheen pienimmille on 21 neliön lapsiparkki vapaassa käytössä.

Meillä ei ole liittymismaksua, eikä sitovia jäsenyyksiä. 
400 ilmaista parkkipaikkaa löytyy suoraan ovien edestä!
Kuntokeskuksessa myös erittäin hyvä ilmastointi ja harvinainen viilennys, huomaat kesällä eron muihin!

VOIT OSTAA ASIAKKUUDEN HELPOSTI   VERKKOKAUPASTA ja noutaa jäsenkorttisi vuoden jokaisena päivänä korttiautomaatistamme. Saat ostoksen jälkeen 6 numeroisen PIN koodin jolla pääset sisään ja saat samalla numerolla myös jäsenkorttisi ylätasentaan korttiautomaatistamme.

VASTAANOTTO AVOINNA
MA-TO 16-20 
PE 16-19  ja  LA 10-14