Asiakkaidemme kommentteja meistä suuressa laadunseurantakyselyssä

 

"Mahtava paikka! Mielettömät laitteet."  "Kohta vuoden käynyt Fit Tammistossa ja joka ikinen kerta sinne on hyvä tulla."

 

"Joka kerta ilo tulla ja olla! Hienosti toimiva kokonaisuus! Love it!" 

 

"On mukava olla asiakkaana, kun asiakaspalvelu ja laitteet ovat timanttia."

 

"Helposti Suomen salien parhaimmistoa. Muut salit ei ainakaan mielestäni yllä samalle tasolle."

 

"Riku Kärkkäinen on asiantunteva ja selvästi tietää, mitä tekee ja tekee sen sydämellä! Mahtavan salin on rakentanut!"

 

"Keskus on kaikin puolin huippu. Tylsää antaa arvostelu, jossa lähes kaikkiin kohtiin vastaus on erittäin hyvä, mutta ei voi muutakaan."

 

"Asun tien toisella puolella ja treenaan aamuisin 5.20–6.40 välisenä aikana, jolloin salilla on vain muutama muu treenaaja. Kaikki toimii hyvin, eikä mitään voi moittia."

 

"Hieno, motivoiva ja hyvä sali, parhain missä olen tähän asti käynyt!"  "Kiva paikka treenata! Ihanat ohjaajat!"

 

"Kiitos mahtavasta salista, asiakkuuteni tulee takuuvarmasti jatkumaan vielä pitkään."

 

"Kiitos tähänastisesta, on ollut ilo olla asiakkaana!" "Mukava ja hyvin liikkeelle lähtenyt kuntosali."

 

"Rikun panostus, asiantuntemus ja ystävällisyys ovat luoneet toimivan ja positiivisen ympäristön. 

Laitteet on selvästi valittu ajatuksella. Tilat ja henkilökunta palvelevat hyvin laajaa ja erilaistakin asiakaskuntaa. 

Riku on paikan sydän ja jotenkin sen aistii kodikkaasti, kun hän omalla rauhallisuudellaan on paikalla. Olet tehnyt tosi hienoa työtä paikan eteen. Toivon että Fit Tammisto on ja menestyy pitkään, pitkään, pitkään!"

 

"Mukava sali käydä! Mahtavat työntekijät!"

 

"Super mukava sali ja henkilökunta! En millään olisi halunnut vaihtaa, mutta muutin paljon kauemmas, niin oli pakko vaihtaa salia."

 

"Fit Tammisto on jotain mitä odotin kuin kuuta nousevaa valmistuvaksi, kun selvisi että sellainen alueelle aukeaa. Jokainen treeniaamu siitä lähtien on ollut puhdasta iloa ja riemua."

 

"On mieletön into treenipäivänä lähteä salille, kun tietää mitä odottaa, siistiä tyylikäst salia jossa moitteettomasti toimivat laitteet ja puitteet. Vähemmästäkin hymyilyttää!"

 

"Hienon keskuksen olette luoneet alueelle. Jatkakaa samaan malliin!"

 

"Kiitos viihtyisästä salista! Sinne on aina mukava tulla. Kukaan ei arvostele tai katso arvostellen vaan hymy huulilla"

 

"Kiitos, ihan huippupaikka, aina kiva tulla ja olla!"

 

"Hyvä ilmapiiri ja asiakkaita aloittelijoista konkareihin. Pienentää kynnystä innostua ja käydä vaikkei lajin parissa aiemmin ole ollutkaan. Toivotaan, että pysyykin tällaisena."  "Kaikinpuolin ihan huippu mesta!

 

"Se, että toimitusjohtaja Riku itse käyttää omaa saliaan treenaamiseen, kertoo paljon laadusta!"

 

"Rikulle lämpimät onnittelut, koska menestyt laadulla. Tsemppiä sille kun duuni ja harrastus on samassa paikassa."

 

"Omistajasta näkyy selvästi, että salin pyörittäminen on lähellä sydäntä, joka taas johtaa siihen, että asiakkaan mielipiteitä kuunnellaan."

 

"Riku, omistaja, kiitos kun suhtaudut niin myönteisesti kävijöihin ja otat hyvin vastaan. Kiva, kun työntekijät moikkaa ja huikkaa lähtiessä. 

"
Riku: Ihan hiton hienoa settiä!"

 

"Hyvä Fit Tammisto, komea meininki! Kiitos tähänastisesta koko jengille!" 

 

"Omistaja on usein itse paikalla ja on myös olemukseltaan uskottava."

 

"Henkilökunta ja salin omistaja ovat lasnä, tervehtivät, hymyilevät ja juttelevat."

 

"Henkilökohtainen panostus ja omistajan omistautuminen näkyy salilla. Myös palautteen kysyminen on positiivista."

 

"Haluan kiittää koko teidän ihanaa henkilökuntaa! Toimivalla ja ystävällisellä porukalla, jumppien monipuolisuudella ja ammattitaitoisilla ohjaajilla olen tekemässä juuri omaa ennätystäni, yleensä motivaationi on laskenut alkuhuuman jälkeen nopeasti ja kuntoiluuni on tullut katko. Nyt olen käynyt aktiivisesti alusta asti ja edelleen yksi viikkoni kohokohdista on aina jumppapäivät! Vaikka päivä olisi ollut itselläni miten huono tahansa, salilta lähtee AINA niin hyvällä fiiliksellä. Tästä nöyrä kiitos teille! Teette aivan upee työtä kaikki! Siistiin ja puhtaaseen saliin on mukava tulla, vastaanotossa jo tuntee itsensä tervetulleeksi ja tietysti kaikki huipentuu energisiin, uudistuviin ja monipuolisiin tunteihin. KIITOS!"

 

"Laadukas ja viihtyistä sali, jonne mahtuu yllättävän moni treenaamaan samanaikaisesti, ilman että laitteisiin tai suorituspaikoille joutuu liiemmin jonottamaan."

 

"Loistava sali! Jatkakaa samaan malliin!"

 

Asiakaspalvelu ja asiakkaiden huomioiminen on aivan ykkösluokkaa. En ole aikaisemmin törmännyt yhtä hyvään palveluun missään käyttämissäni lukuissa liikuntapalveluissa koko 13 vuoden aktiivisen liikunta "urani" aikana.

 

"Kiitos, huippu sali!"  "Loistava kuntosali jonne aina mukava mennä."

 

"Kuntosalin omistaja tervehtii aina, on hyvin ystävällinen, auttavainen ja helposti tavoitettavissa."

 

"Kiitos Riku laadukkaan kuntokeskuksen luomisesta."

 

"Kiitos ihan supermukavista ryhmäliikuntatunneista! Ohjaatte todellisella ammattitaidolla ja iloisella asenteella joka ikinen kerta. Tämä tietysti koskee kaikkia ohjaajia yhtä lailla, mutta Ketlin ja Venla saavat erityismaininnan!"

 

"Kiitokset Riku ja kumppanit erinomaisesta salista, taso on loistava ja sen ylläpitäminen vaatii jatkossakin yhtä hyvää työtä!"

 

"Älkää ikinä lopettako Fit Tammistoa. Harvinaisen täydellinen treenipaikka." "Huippu paikka! Paras kuntosali mitä olen koskaan käyttänyt!" "Ihana sali ja vielä ihanampi henkilökunta! "

 

"Aivan loistava paikka, jossa viihtyy oikein hyvin. Ilo käydä." "Kiitos mukavasta ilmapiiristä ja mielettömästä palvelusta!"

 

"Hyvää duunia, keep up the good work! Kiitos, sali on todella hyvä!" "Hienoa työtä! Erityismaininta somen hyödyntämisestä yrittäjyydessä!"

 

"Kiitos kun piristätte päivää ja tsemppaatte jaksamaan. Tunnilta lähtee aina niin hyvällä fiiliksellä kotiin, että kurja päivä tai rankka viikko ei tunnu enää yhtään niin pahalta!"

 

"Rikulle kiitos mielettömän hienosta salista. Toivottavasti haluat laajentaa toimintaasi esimerkiksi Ouluun, jonne joudun keväällä muuttamaan ja jään todellakin kaipaamaan Fit Tammistoa!"

 

"Salilla aina siistiä ja siivoojat aina hyväntuulisia ja iloisia, tervehtivät aina. Henkilökunta ja omistaja ansaitsevat myös kiitoksen!"

 

"Mukava tulla salille, kun henkilökunta moikkaa. Luo jo paljon ilmapiiriä ajatellen. Sali on puhdas ja viihtyisä. Laitekattaus ihan mahtava. Se mikä itseä ilahdutti paljon oli tuo ennakkoilmoittautumishinnan jatkaminen vanhemmille asiakkaille. Usein uusille syydetään kaikenlaista tarjousta, mutta vanhemmat asiakkaat unohdetaan. Näin ei päässyt käymään Fit Tammiston kohdalla. Iso kiitos siitä!"

 

"Riku on neuvonut/auttanut vastaanostossa ja myös salilla ”vapaa-ajallaan” vaikka omat treenit olleet menossa."

 

"Fit Tammisto on loistava sali, jossa itse tulee valitettavasti tällä hetkellä liian vähän käytyä. Opiskelu ja jalkapallo painavat päälle. Salissa on runsas valikoima hyviä laitteita ja muutenkin viihtyisä paikka. 10/10!"

 

"Tällä salilla asiakkaiden arvostus on viety ihan uudelle tasolle! Tuntuu että salia on tehty yhdessä, laitteet, jumppa-aikataulut yms. toiveet on kuultu ja näihin reagoitu ennätysajassa."

 

"Riku, kiitos asiakkaan kuuntelemisesta ja palvelusta!" "Paras sali koskaan! En voisi olla tyytyväisempi."

 

"En ole päivääkään katunut, että irtisanoin ****** jäsenyyden ja vaihdoin teille."

 

"Toivottavasti sali pysyy Tammistossa, koska se on todella hyvä verrattuna kilpailijoihin hinnaltaan ja laitteiltaan."

 

"Hyvää työtä! Hienoa olla jäsen."  "Hieno sali. Mahtavat laitteet. Mukava henkilökunta." "Hieno ja toimiva konsepti jatkakaa samaan malliin!" "Kiitos hyvästä salista!" "Huippu sali! Paras ja monipuolisin missä olen ikinä käynyt."

 

"Teidän pitää vain jatkaa samalla tavalla! Suuri kiitos!" Riku Kärkkäinen on asiantunteva ja selvästi tietää mitä tekee ja tekee sen sydämellä! Mahtavan salin on rakentanut!"

 

"Kiitos superhyvästä ja viihtyisästä kuntokeskuksesta!" "Kiitos hyvästä palvelusta, on ollut mukavaa treenata."

 

"Thanks Riku ja Fitin henkilökunta!!!! Keep up the good work!!!" "Hyvä Fit Tammisto!"

 

"Olen asunut Tammistossa yli 10 vuotta ja aina kaivannut salia ja ryhmäliikuntaa alueelle." Onneksi sellainen on vihdoin saatu ja vieläpä ihan huippuhyvä! Toivon yritykselle menestystä ja vakinaista asemaa kilpailussa."

 

"Kun olen ehdottanut jotain uusia laitteita, omistaja on hankkinut ja arvioinut sen tarpeelliseksi."

 

"Henkilökunta kohteliasta ja ystävällistä." "Homma toimii ja kehittyy." "Salilla otetaan huomioon juurikin asiakkaat ja asiakkaiden toiveet." "Ystävällinen henkilökunta saa tuntemaan että arvostetaan ja välitetään!"

 

"Vanhoille asiakkaille tarjotaan erilaisia etuja, eikä vain uusille. Ryhmäliikuntatuntitarjontaa kehitetään ja tarjolla on uusia tunteja tasaisin väliajoin. Myös laitteiden ja välineiden määrää lisätään asiakkaiden tarpeen ja toiveiden mukaan.

Kysytte mielipidettäni ja parannette palveluita koko ajan."

 

"Omistaja tervehtii. Laitteet pidetään kunnossa. Paikat ovat puhtaat."  "Fit Tammiston omistaja/johtaja tervehtii aina, on ystävällinen ja avulias."

 

"Vastaanotossa aina tervehditään, ja neuvotaan, jos herää kysymyksiä."

 

"Todella ystävällistä asiakaspalvelua, jokainen asiakas otetaan huomioon yksilönä. Hinta-laatu suhde on huikea!"

 

"Yleisesti ottaen koen Fit Tammiston olevan toiminnan kehittämisen ja asiakaspalvelun osalta asiakaslähtöinen, asiakasta kuunteleva yritys."

 

"Asiakkaan selvä huomioiminen!" "Toimintaa kehitetään ja toiveisiin ja palautteisiin vastataan."

 

"Riku on iso motivoija tämä mies."  "Riku on erittäin hyvä tyyppi, joustava ja ystävällinen."

 

"Ystävällinen henkilökunta tervehtii aina salille tullessa. Tilat ovat siistit ja toimivat sekä asiakkaiden toiveita kuunnellaan."

 

"Panostus mahtaviin laitteisiin, alhaiset hinnat pitkäaikaisille asiakkaille."

 

"Aina kiva fiilis kävellä ovesta sisään. Iloiset tervehdykset heti respasta, tulee fiilis, että henkilöstö oikeesti ajattelee, että "kiva kun tulit". "   "Kaikki asiat, mitä on joutunut selvittelemään asiakkuuden aikana, ovat sujuneet joustavasti ja helposti. 

Jokaisesta asioinnista fit:ssä on jäänyt kiva fiilis, yksikään ryhmäliikuntatunti ei ole pettänyt."

 

"Ennakkoilmoittautumisen kuukausihintaa jatketaan myös toiselle vuodelle. Tämä oli todella mukava kumarrus "vanhoille" asiakkaille! Iso peukku tästä! Lisäksi omistajan kiinnostus salin kehittämistä ja parantelua kohtaan ainakin itselle merkkaa sitä, että ollaan kiinnostuttu tosissaan omasta salista ja asiakaskunnan tyytyväisyydestä. Tykillä laitteistolla on helppo päästä vielä astetta pidemmälle treeneissä."

 

"Omistaja helposti lähestyttävissä sekä koen että hän ottaa asiakkaat huomioon parantessa toimintaansa. Henkilökunta ottaa asiakkaat huomioon."

 

"Henkilökunta on aina ystävällistä. "  "Aina tervehditään ystävällisesti kun tulen salille (jos vastaanotto on auki)."

 

"Aina on ystävälliset moikat heitetty, jos vastaanotossa on väkeä, laitteet ja paikat hyvässä kunnossa, ja asiakkaille välillä ekstra ylläreitä."

 

"Palautetta kysytään, sali pidetään hyvässä kunnossa ja sinne hommataan uusia laitteita jatkuvasti ja ryhmäliikuntatuntitoiveita kysellään

 

"Asiakaspalvelu on toiminut aina moitteettomasti ja joustavasti. "  "Henkilökunta tervehtii aina iloisesti ja Riku itse myös aina moikkaa, salilla on hyvä fiilis!"

 

"Salilla selkeästi panostetaan siihen, että asiakkaat pääsevät treenaamaan uusilla ja laadukkailla laitteilla. Jatkuvasti tulee uusia laitteita. Mukava henkilökunta ja rento ilmapiiri. Aina on helppo tulla salille."

 

"Aina ystävällinen vastaanotto ja palvelu." "Tilat ja laitteet ovat aina hyvässä kunnossa, Riku itse muistaa kysellä salilla fiiliksiä ja mielipiteitä laitteista." 

 

"Ystävällinen ja helposti lähestyttävä henkilökunta."  "Henkilökunnan ystävällisyys, tilojen hyvä kunto."

 

"Henkilökunta tervehtii kohteliaasti, tutustumiskäynnille on saanut omistajan luvalla tuoda kaverin myös päivystysajan ulkopuolella, omistaja treenailee mukana ja on asiallinen kaveri, myös miehille sopivia ryhmäliikuntatunteja."

 

"Ystävällinen palvelu ja työntekijöiden kiinnostus siitä, miten palvelu on toiminut."  "Aina ystävällinen palvelu. Tervehditään tullessa ja mennessä."

 

"Aina on tervetullut olo kun tulen salille. Olen saanut aina hyvää asiakaspalvelua ja ongelmiini on vastattu heti. Paljon tyytyväisyyskysymyksiä, mukava henkilökunta."

 

"Tullessa ja lähtiessä mukavasti tervehditään. Sopimuksen muuttaminen loukkaantumisen takia oli erittäin miellyttävä kokemus.Tarjouksia on myös vanhoille asiakkaille, eikä vain uusille. Vähemmän käytettyjä laitteita vaihdetaan parempiin vauhdilla. Näin salille saadaan kaikki laitteet hyvin toimiviksi, eikä turhat laitteet vie tilaa salista. Laitteet korjataan vauhdilla, jos menevät epäkuntoon. Sali, pukukopit, WC:t ja sauna ovat puhtaita. Salilla on rento ja mukava fiilis."

 

"Kassalla moikataan aina ystävällisesti sekä henkilökunta on muutenkin erittäin ystävällinen."

 

"Laadukkaat laitteet, asiakkaiden toiveisiin vastaaminen ja hyvä asiakaspalvelu. Työntekijät tervehtivät, asiakkaiden toiveet otetaan huomioon."

 

"Ystävällinen tervehtiminen vastaanotossa ja nopeat vastausajat. Asiakaspalvelu on parasta!"

 

"Paras sali ja henkilökunta, tiloja pidetään siistinä. Palautetta saa antaa ja niitä kuunnellaan."

 

"Aina, kun salille menee niin tervehditään! Ja laitteista pidetään huolta."

 

"Kuntosalilla on huippuluokan laitteet ja palvelut." "Joka kerralla kuntosalille tullessani vastassa on iloisia hymyjä ja tervehdyksiä!"  "Palvelu on ollut ystävällistä."

 

"Erittäin ystävällinen ja hyvä henkilökunta auttaa aina jos on jotain. Saan aktiivisesti tietoa salista ja uusista koneista ja tuotteista." "Asiakaspalvelu on sujuvaa ja toiveita kuunnellaan."

 

"Uusia laitteita ym. tilataan ja asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja toteutetaan."

 

"Toimitusjohtaja ottaa toiveet huomioon niin hyvin kuin pystyy. Tullessa ja lähtiessä henkilökunta tervehtii ja tuntui aidosti olevan iloisia. Välitön ja mukava henkilökunta."

 

"Hyvät monipuoliset laitteet, lapset huomioitu ja ystävällinen palvelu."

 

"Salilla erittäin hyvä ilmapiiri. Henkilökunta todella ystävällisiä, selkeästi välittävät asiakkaista."

 

"Hyvä ilmapiiri ylipäätään ja kaikki henkilökunnan jäsenet ovat mukavia ja rentoja! Kaikki puolet Fitin toiminnassa toimii hyvin ja siitä tulee todella hyvä fiilis!"  "Aina iloinen moi, kun asiakaspalvelu auki."

 

"Laitteet hyviä, paikat pidetään siistinä ja henkilökunta osaa tervehtimisen jalon taidon. Hyvä asiakaspalvelu."

 

"Laitteita uusitaan ja niiden laatu on korkeatasoista. Mahdollisiin kysymyksiin vastataan nopeasti ja salin ”isäntä” näkyy tiloissa, se luo luotettavan tunnelman."  "Hyvä henkilökunta."

 

"Vetäjä on aktiivinen ja osallistuu treenaamiseen itsekin, jonka lomassa juttelee ja kertoo mitä uutuuksia on tulossa. Todellinen yhteisöllisyys toimii tällä salilla!"

 

"Koska salilla on jokaiselle treenikategorialle jotain (vapaat painot, laitteet, jne), myös laaja laitevalikoima ja todella ystävällinen asiakaspalvelu!"

 

"Tervehditään tullessa ja sanotaan heippa kun poistuu salilta!"  "Tartutaan kehitysehdotuksiin ja ollaan kiinnostuneita asiakkaiden tyytyväisyydestä."

 

"Minua tervehditään ja huomiota kiinnitetään salin siisteyteen ja viihtyisyyteen."

 

"Asiakaspalautetta pyydetään ja kuunnellaan, kehitysideoita toteutetaan."

 

Teidän ystävällisellä palvelulla ja apua saa heti jos on tarvis.

 

"Kysytään, että miten menee. Tervehditään sekä tullessa että lähtiessä jos henkilökunta paikalla."  "Henkilökunta on ystävällistä ja kaikki asiakkaat huomioon ottavaa."

 

"Henkilökunnan läsnäolo ja kiinnostus asiakkaita kohtaan. Salia kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ystävällinen palvelu ja salilla paikat on aina viimeisen päälle kunnossa."

 

"Mukava henkilökunta, joka auttaa tarvittaessa, mutta ei kauppaa jatkuvasti jotain lisäpalvelua, kuten monilla muilla saleilla."

 

"Kuntosalilaitteisto on monipuolinen ja jokainen varmasti löytää itselleen sopivat laitteet ja tavan harjoitella."

 

"Hyvä asiakaspalvelu kun sitä tarvitaan."

 

"Fit Tammiston salilla esitetyt pyynnöt toteutetaan nopeasti. Asiakaspalvelu on laadukasta ja positiivista."

 

"Tehty paljon muutoksia asiakkaiden palautteen ja toiveiden mukaisesti. Ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu."

 

"Minua moikataan iloisesti aina salilla ja sali tuntuu olevan kiinnostunut asiakkaidensa mielipiteistä."

 

"Salille aina kiva mennä esimerkiksi ystävällisen henkilökunnan vuoksi. Lisäksi salia kehitetään koko ajan."

 

"Aina ystävällinen vastaanotto ja jokainen asiakas huomioidaan henkilökunnan puolesta, edellisellä salilla ei vastaanotto tervehtinyt tullessa tai lähtiessä, henkilökunta jutteli vain tuttujensa kanssa."

 

"Täällä on aina todella hyvä tunnelma!"

 

"Tilat ovat siistit, henkilökunta tervehtii kun tulee salille. Laitteisto on ehjä ja huolletaan jos rikki."

 

"Ystävällinen, rento henkilökunta joilta on helppo pyytää neuvoja. Kuntosalin puolella laajasti erilaisia laitteita jokaisen makuun."

 

"Aina kun tulen salille/ryhmäliikuntaan niin ohjaajat ja työntekijät ottavat ystävällisesti ja iloisesti vastaan minut ja toivottavat tervetulleeksi."

 

"Aina kun tulee salille, vastaanotossa saa hymyilevän vastaanoton. Paikat ovat siistissä kunnossa joka edesauttaa oman treenin sujuvuutta."

 

"Paikat pidetään kunnossa, asiakkaiden pyyntöjä kuunnellaan ja niihin reagoidaan nopeasti, esim. ryhmäliikuntatunteihin ja kuntosalilaitehankintoihin liittyen. Asiakkaita tervehditään aina. Yleisfiilis salilla on tosi positiivinen. Ryhmäliikunnan varausjärjestelmä toimii hyvin tuntien muutosten osalta. Muutokset on helppo havaita. Välillä saadaan Valion ym. lahjoja. Se on erittäin kivaa."

 

"Aina moikataan kun tulen salille ja paikat ovat siistinä joka kerta."

 

"Kuntosalia kehitetään ja parannetaan palautteen pohjalta kokoajan, joka on merkki asiakkaiden arvostuksesta."

 

"Minua tervehditään aina salille tullessa ja lähtiessäkin vielä moikataan. Jos minulla on kysyttävää, niin silloin koen tulleeni kuulluksi. Sähköposti viesteihin reagoidaan nopeasti. Asiakkaan arvostusta on myös se että paikat pidetään puhtaina ja siisteinä. Lopuksi vielä tämä kysely."

 

"Ystävällinen palvelu. Siisti ja kehittyvä sali."   "Salille tulee jatkuvasti uusia laitteita. Sain kortin hyllylle alle kuukaudeksi lyhyellä varoitusajalla, joustavuutta."

 

"Aina pirteä henkilökunta joka moikkaa ja huomioi. Tilat on siistit niin on mukava treenata."  "Mutkaton asiakaspalvelu. Laitteet hyviä ja uusia ilmestyy aika ajoin."

 

"Asiallinen palaute, ystävällinen henkilökunta."  "Salin henkilökunta huomioi sinne tulessa ja myös nämä kyselyt asiakkailta sähköpostitse miten voisi kehittää kuntosalia kokoajan paremmaksi."

 

"Henkilökunta on aina mukavaa ja moikkaa. Uusia mahtavia laitteita tulee jatkuvasti."

 

"Salilla otetaan kehitysideat vastaan ja niitä myös toteutetaan."  "Kun työntekijät moikkaa heti kun tulee sisään ja jos on kysyttävää niin ne aina auttavat. Hyvä ja ystävällinen palvelu."

 

"Henkilökunta on aina ystävällistä, salille on kiva tulla."  "Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Tilat siistit ja kaikki toimii, mikään ei ole rikki tai likainen ja tiedotus toimii."

 

"Ystävällinen asiakaspalvelu, aina moikataan hymyillen kun tulee salille. Lisäksi salista pidetään hyvää huolta, joten asiakkaita arvostetaan ja kuunnellaan."

 

"Todella asiakaslähtöinen palvelu: nopea reagointi, joustavat keskeytykset, toiveiden kuunteleminen tiloihin ja tunteihin liittyen, yms."  "Asiakaspalvelijat ovat aina ystävällisiä, kuntosali pidetään hyvässä järjestyksessä ja asiakkaiden toiveita ja mielipiteitä kuunnellaan."

 

"Minut huomioidaan aina salille tullessani ja otetaan ystävällisesti vastaan. Lähetetään sähköpostia ja kerrotaan uusimmista jutuista yms. Minua tervehditään kun tulen salille. Lapset otetaan salilla hyvin huomioon ja tilat ovat siistit."

 

"Asiat hoidetaan ja korjataan nopeasti."  "Pidetään yhteyttä, kyselyjä ja iloinen henkilökunta."

 

"Minua moikataan aina kun tulen tai lähden kuntosalilta."  "Asiakkaita kuunnellaan." 

 

"Palvelu on ollut ystävällistä, joustavaa ja asiakaslähtöistä."  "Positiivisena asiakas palveluna. Koko aika tulee uusia laitteita salille."  "Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu ja palvelu."

 

"Tunnen olevani tervetullut ja kuntosali tilat avarat ja paljon mahdollisuuksia. Salilla on erinomaiset laitteet ja mikäli jotain välinettä ei löydy jota moni muukin kaipaisi, se on hankittu salille."

 

"Siisti ja siistinä pidetty sali. Paljon eri palveluita tarjolla."  "Toiveisiin on pyritty vastaamaan ja asiakaspalautteet otetaan tosissaan. Esim. Vauva äiti jumppa järjestettiin, kun sitä seudun äidit toivoivat. Oli todella hieno juttu!"

 

"Yleinen vaikutelma tekee sen. Henkilökunta tervehtii ja on myös kysynyt kiinnostusta ohjattuun treeniin."

 

"Asiakkaille järjestetään tutustumispäiviä/tarjouksia, asiakkaiden toiveita kuunnellaan sekä toteutetaan."

 

"Mukava henkilökunta, aina tervehtimässä. Nopeat Facebook-vastaukset ja kommentoinnit, mikäli asiaa."

 

"PT on osaava, hyvä ja innostava tyyppi."   "Ainakin omistaja arvostaa treenaajia." 

 

"Palvelut toimii ja henkilökunta auttaa aina tarvittaessa."  "Mukava ja avulias henkilökunta." "Henkilökunta on ystävällistä ja tervehtii asiakkaita."

 

"Keskus on siistissä kunnossa ja näkee että siitä huolehditaan. Aurinkoiset ihmiset asiakaspalvelussa ja aina valmiina auttamaan."

 

"Ystävällinen henkilökunta, joka aktiivisesti ilmoittaa esim. ryhmäliikuntatunti muutoksista. Myös jäsenyyden katkaisu viime kesänä lomien vuoksi onnistui helposti, eikä asiasta tarvinnut "vääntää", toisin kuin aiemmalla salilla."

 

"Minua tervehditään sisään tullessa ja lähtiessä."   "Ihmiset ovat ystävällisiä ja kuntosali on siisti."  "Ystävällinen aitohenkinen palvelu."  "Palvelu on hyvää ja tilat pidetään siisteinä.

 

"Mm. tämä kysely.Ystävällinen henkilökunta, hyvät Facebook sivut."

 

"Hyvä tunnelma salilla, paikat pidetään siistinä. Miellyttävä palvelu. Asiakaspalvelusta välittyy sellainen kuva, että halutaan vastata asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin."

 

"Kuunnellaan asiakkaan toiveita ryhmäliikuntatuntien osalta. Yleissiisteys ja asiakaspalvelu omalta osaltaan kertovat asiakkaiden arvostuksesta."

 

"Ystävällinen palvelu, hyvä ilmapiiri ja erilaisten ohjausten tarjoaminen." "Kampanjatarjouksia myös jo asiakkaana oleville eikä pelkästään uusille asiakkaille." 

 

"Tiskin asiakaspalvelu tuntuu olevan aina hyvällä tuulella ja kohteliasta."  "Aspassa kysymyksiin vastataan asiallisesti ja henkilökunta on ystävällistä."

 

"Kokonaisuudessa saan aina vastauksen, jos jotain kysyttävää tulee. Henkilökunta tervehtii aina. Ja juuri nämä kyselyt että kuinka olen viihtynyt yms."

 

"Henkilökunta ystävällistä. Palvelua uudistetaan jatkuvasti."  "Aina iloinen, tervehtivä yms. henkilökunta."

"Henkilökunta on avuliasta ja aina saa ystävällistä palvelua."

 

"Mukavia ihmisiä joka kerta toimistolla, jotka neuvovat maksuissa jne asioissa."  "Loistava asiakaspalvelu. Loistava auttavainen henkilökunta."

 

"Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ilmapiiri salin puolella."  "Minua tervehditään kun tulen paikalle/lähden joka ikinen päivä, halusin tai en."

 

"Henkilökunta muistaa tervehtiä ja hymyillä ja on helposti lähestyttävää ja kuuntelee toiveita. Postia tulee ajankohtaisista asioista. Yritystä selvästi on pitää asiakkaat."

 

"Kuunteleminen: Asiakkailta kysellään palautetta ja ehdotuksia/toiveita tuntitarjontaan."  "Kysytään palautetta, suhtaudutaan palautteeseen positiivisesti, tehdään muutoksia." SSalin tilat siistissä kunnossa, laitteisto monipuolista."

 

"Laitteet ovat kunnossa ja jos jotain menee epäkuntoon, se korjataan nopeasti. Lisäksi tilat ovat aina hyvin siivottuja

Tarjolla monipuolisia ryhmäliikuntatunteja sekä kuntosalin puolella monipuolisia laitteita."

 

"Aina kiva tulla salille, kun aina joku tervehtimässä ovella. Aina jos on tarvinnut apua jossain, niin heti saanu apua ja rautaisia neuvoja." 

 

"Tervehditään, ollaan ystävällisiä, pidetään tilat kunnossa, hyvät laitteet, infapunasaunat ym."  "Henkilökunta tervehtii aina ystävällisesti."