Tuo kavereita, tienaa treeniviikkoja!

Kun tuot kaverisi Fit Tammistoon treenaamaan, niin saat jokaisesta uudesta asiakkaasta veloituksettoman 4 viikon treenijakson. Ja mikä parasta, myös jokainen uusi asiakas liikkuu meillä nyt ensimmäiset 8 treeniviikkoa 4 hinnalla (sis. pelkän kuntosalin tai kuntosalin ja ryhmäliikunnan)!

Kaverikampanja koskee vain e-laskutusasiakkaita ja on voimassa la 16.2.2019 saakka. Lunasta tarjous Fit Tammiston asiakaspalvelusta aukioloaikoina: ma–to klo 16–20, pe klo 16–19 ja la klo 10–14. Kaverin on oltava uusi tai Fit Tammistoon palaava asiakas.

Uuden jäsenen asiakkuus voidaan laittaa alkamaan myös myöhemmin, jos esimerkiksi toisen salin jäsenyys on vielä voimassa! 

Asiakkuudet jatkuvat tarjousjakson jälkeen normaalihintaisina asiakkaan valitsemalla kortilla ja kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Tule kaverin kanssa yhdessä tai erikseen asiakaspalveluun. Jos tulette erikseen, pyydä ystävääsi mainitsemaan nimesi. Kun hän on liittynyt asiakkaaksi, sinua odottaa veloitukseton 4 viikon treenijakso, joka aktivoidaan alkamaan uuden muodostuvan laskutuskauden alusta.

Uudet asiakkaat maksavat kertamaksuna kulkukortin 10€, jolla pääsee kuntoilemaan 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Helmikuun tarjouskampanja on hyvä syy houkutella ystävät ja puoliso mukaan liikkumaan ja viettää kavereiden kanssa laatuaikaa laadustaan ja varustelustaan kuuluisassa Fit Tammiston kuntokeskuksessa!

Nähdään Fit Tammistossa!

Lisätietoja:

Fit Tammisto
info@fit-tammisto.fi
Tammiston kauppatie 13
01510 Vantaa
Puh. 010 336 1050 tai 050 511 2320

Kaikki uutiset →