Fit Tammisto avaa Suomen suurimman ulkokuntosalin

Fit Tammisto Kuntokeskus avaa lauantaina 3.10.2020 Vantaan Tammistoon lähes 1000-neliöisen ulkokuntosalin, joka tarjoaa kuntokeskuksen asiakkaille lisää turvallista liikuntatilaa.

Koronavirus on saanut kuntokeskukset kaikkialla maailmassa ahtaalle viimeisen puolen vuoden aikana. Fit Tammistossa uudenlainen tilanne on otettu alusta asti vakavasti, ja liiketoimintaa kehitetään aktiivisesti turvallisuuden näkökulmasta. Kuntokeskuksen sisätiloissa on ollut maaliskuusta lähtien käytössä erityistoimet ja nyt pihalle nousee Suomen suurin, lähes 1000-neliöinen ulkokuntosali.

– Asiakkaidemme turvallisuus on meille numero yksi, ja sen mukaisesti kehitämme myös liiketoimintaamme. Ulkokuntosalin myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä turvallisemmat liikuntatilat, kertoo Fit Tammiston yrittäjä Riku Kärkkäinen.

Suomen suurin ulkokuntosali
Fit Tammiston ulkokuntosali on ympärivuotisessa käytössä. 

Uutta ”kuntokeskusnormaalia” rakennettu keväästä lähtien

Kuntokeskus Fit Tammistossa on maaliskuusta asti rakennettu uusia toimintamalleja, jotta liikkuminen olisi keskuksessa turvallista. Kärkkäisen mukaan asiakkaat pyyhkivät laitteet oman käyttönsä jälkeen ja kuntosalilla muistutetaan kuulutusten avulla hygienisestä tavasta toimia. Myös ryhmäliikunnan osallistujamäärää on tarpeen mukaan rajoitettu ja tunnit myös striimataan kotona jumppaaville.

– Ulkokuntosalin valmistuttua siirrämme osan ryhmäliikuntatunneista sinne, ja saamme näin lisää turvallisuusvälejä nimenomaan ryhmäliikuntaan osallistuville, Kärkkäinen kertoo.

Suomen suurin ulkokuntosali
Ulkoalue katetaan avaamisen jälkeen. 

Ulkokuntosali ympärivuotiseen käyttöön

Tekonurmella päällystetyllä ulkokuntosalilla on iso toiminnallinen alue sekä 11 erilaista ulkokäyttöön suunniteltua laitetta. Cardiolaitteet on sijoitettu lukittavaan konttirakennukseen.
– Ulkokuntosali on valaistu, ja se on ympärivuotisessa käytössä. Mahdolliseen ilkivaltaan olemme varautuneet aidalla ja tallentavan kameravalvonnan avulla. Ulkoalue on tarkoitus kattaa ja ne työt aloitamme heti avaamisen jälkeen, Kärkkäinen paljastaa.

Hintoja Kärkkäinen ei ole isosta uudistuksesta huolimatta nostamassa, vaan nykyiset asiakkaat saavat ulkokuntosalin käyttöönsä samaan hintaan sisäsalin kanssa.

Suomen suurin ulkokuntosali 
Laitteet on suunniteltu ulkokäyttöön, cardiolaitteet on sijoitettu lukittavaan konttiin jossa myös muuta välineistöä ja lisää laitteita

Lisätietoja:

Kaikki uutiset →