Avoimet ovet la 9.2. – Testaa BUDO- ja PILATESFUNCIA!

Avoimissa ovissa la 9.2. klo 9–16 pääset testaamaan BUDOFUNCIA ja PILATESFUNCIA täysin veloituksetta! Salille ja ryhmäliikunnan vapaille paikoille on vapaa pääsy, ohjelmassa mm. Inbody-mittausta, tuotemaistiaisia! Nyt on hyvä tilaisuus myös tienata treeniviikkoja: tuo ystävä asiakkaaksi, saat 4 treeniviikkoa veloituksetta jokaisesta ja kaveri treenaa 8 viikkoa 4 hinnalla!

Tule kokemaan harvinaislaatuisesta varustelustaan ja laadustaan kuuluisa Fit Tammisto! Saunat, infrapunasauna, huippuilmastointi VIILENNYKSELLÄ, tilavat pukutilat jne.

Kaverikampanaja koskee nykyisiä sekä uusia ja Fit Tammistoon palaavia asiakkaita. Kaikki uudet asiakkaat saavat treenata 8 viikkoa 4 hinnalla, ja kun nykyisenä asiakkaana tuot meille kaverin asiakkaaksi, saat jokaisesta veloituksettoman 4 viikon treenijakson kortillesi. HUOM! Kaikille avoimissa ovissa jäseniksi liittyjille vielä kulkukortti (10 €) kaupan päälle! Lue lisää tarjouksesta täältä.

Avoimissa ovissa paikalla PT Sanna Oksanen jakamassa treenivinkkejä ja tarjolla myös Inbody-mittausta klo 9–14 hintaan 10 €.

Lisäksi pääset maistelemaan uutuustuotteita, Nocco-energiajuomia. Jaossa myös Valion Profeel -tuotteita.

La 9.2. FUNCY FAMILY -näytetunnit
(vapaa pääsy saapumisjärjestyksessä)

Klo 11.10–12.10 PILATESFUNC, Venla
Klo 14:30-15:30 BUDOFUNC, Keitlin

Nocco tarjoaa energiajuomat kaikille näytetunneille osallistuneille!

PILATESFUNCin liikkeet sekä sarjat perustuvat Pilatekseen ja tunnin ydintehtävä on keskittyä kehon syviin lihaksiin. Tunnilla tehdään monipuolisesti koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Tärkeintä tunnilla on liikkumisen lisäksi hauskanpito iloisessa ilmapiirissä. PILATESFUNC poikkeaa huomattavasti perinteisestä Pilates-tunnista: tunti tehdään musiikin tahtiin ja liikkumisen lisäksi tärkeintä tunnilla on hauskanpito iloisessa ilmapiirissä!

From worriers to warriors - löydä oma sisäinen soturisi! BUDOFUNC tunti on saanut vaikutteita eri kamppailulajeista yhdistäen kauniisti sekä kehon että mielen harjoittelun. Tunnilla haetaan tasapainoa kehon ja mielen välille hengityksen ja erilaisten kamppailulajien liiketekniikoiden kautta. BUDOFUNC-tunnin teemat vaihtelevat Aikidosta potkunyrkkeilyyn – energinen musiikki tuo lisätehoa liikkeisiin. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää koordinaatiota, tasapainoa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja lihasvoimaa ja kestävyyttä.

La 9.2. ryhmäliikuntakalenterin mukaiset tunnit
(vapaa pääsy vapaille paikoille)

Klo 9.00 Spinning 60 min (vapaat paikat mikäli tilaa)
Klo 10.10 RVP (reisi-vatsa-pakara) 45 min (vapaat paikat mikäli tilaa)
Klo 12.45 EDGE – TE3 45min (vapaat paikat mikäli tilaa)
Klo 13.35 Zumba 45 min (vapaat paikat mikäli tilaa)

Tutustu kevään 2019 ryhmäliikuntakalenteriin täältä.

Tule viettämään liikunnallista lauantaita kanssamme Suomen parhaaseen kuntokeskukseen, Fit Tammistoon!

Lisätietoja:

Fit Tammisto
info@fit-tammisto.fi
Tammiston kauppatie 13
01510 Vantaa
Puh. 010 336 1050 tai 050 511 2320

 

 

     

Kaikki uutiset →