Kun treenihimo iskee, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa

Treenaa 8 viikkoa 39,90 €

Tarjoamme uusille ja Fit Tammistoon palaaville asiakkaille KAHDEKSAN VIIKON treenit hintaan 39,90 € tai ryhmäliikunnan kanssa 49,90 €! Pääset treenaamaan samaan hintaan sekä sisäkuntosalilla että Suomen suurimmalla ulkokuntosalilla.

Fit Tammiston huipputarjous sisältää:

Käytössäsi myös Suomen suurin ulkokuntosali ja toiminnallinen alue!
Kulkukortti (10 €) ei sisälly tarjoushintaan.

Tarjous koskee uusia ja Fit Tammistoon palaavia asiakkaita, jotka valitsevat laskutustavaksi E-laskutuksen. Tarjouksen voi lunastaa verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme aukioloaikoina: ma–to klo 16–20, pe klo 16–19 ja la klo 10–14. Voit ajastaa aloitusaikasi myös verkkokaupassa tai paikan päällä.
HUOM. Verkkokauppaostoksen vahvistukseen tulee päivät väärin, muutamme järjestelmään manuaalisesti oikein tarjouksen mukaisesti.

Voit päättää itse, milloin aloitat treenisi. Aloitusajankohdan voi ajastaa verkkokaupassa.

Asiakkuudet jatkuvat tarjousjakson jälkeen normaalihintaisina asiakkaan valitsemalla kortilla ja normaalilla yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Tarjousjakson aikana ei voi irtisanoutua. Tarjous on voimassa 7.12.2021 asti. 

Tervetuloa liikkumaan Suomen parhaaseen ja laadustaan tunnettuun Fit Tammiston kuntokeskukseen! Tutustu myös syksyn ryhmäliikuntakalenteriin!

Osta verkkokaupasta!

Lisätietoja:

Fit Tammisto
info@fit-tammisto.fi
Tammiston kauppatie 13
01510 Vantaa
Puh. 010 336 1050 tai 050 511 2320

Back to top