Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Shockwave

Fokusoitu Shockwave-paineaaltohoito (FSWT) on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä nivel-, lihas- ja jänneongelmiin. Hoidon aikana kudoksiin kohdistetaan fokusoitua korkeatehoista paineaaltoa, jonka voimakkuutta säädetään vaivan mukaisesti. Hoidon ansiosta aineenvaihdunta hoidettavassa kohdassa vilkastuu, kipu lievittyy ja krooninen tulehdus vähenee. Shockwavehoitoa käytetään erityisesti kivun lievitykseen ja kudosvaurion paranemisen nopeuttamiseen. FSWT on hyvä vaihtoehto kortisoni-injektioille tai kirurgisille toimenpiteille. Hoitovaikutus kohdistuu mm. kipujärjestelmään, aineenvaihduntaan ja verenkiertoon. 

Mihin Shockwavea käytetään? 

Mihin hoidolla vaikutetaan?

Shockwave hoitoon liittyvät riskit ja haittavaikutukset ovat minimaalisia. 

Milloin hoitoa ei suositella? 

Yksi hoitokertaa kestää noin 20min ja hoitoa suositellaan toteutettavan kerran viikossa, yhteensä 3-6 hoitokertaa hoidon vasteesta riippuen. Kudoksen paranemisprosessi alkaa jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, kivun tunne vähenee ja liikkuvuus lisääntyy usein välittömästi. Hoidon jälkeen on suositeltava välttää kovatehoista kuormitusta hoidetulle alueelle. Parhaimman hoitotuloksen saa yhdistämällä Shockwave paineaaltohoidon järkevästi ohjelmoituun liikeharjoitteluun. 

Hinnat 

Varaa aika: https://nettivaraus5.ajas.fi/v/8425/?lid=b9891c2da88c

Back to top