Fysioterapia

Yhteystiedot:

www.fysiofactor.fi
info@fysiofactor.fi

Sanna: 0408387212

Sanna Niemi – FysioFactor

 

FysioFactor tuottaa Fit Tammiston tiloissa fysioterapia- , urheiluhieronta- ja valmennuspalveluita.

Fysioterapeutti (AMK)

Physiotrainer / Personal trainer  (FIHF)

Urheiluhieroja

Ryhmäliikuntaohjaaja (Pilates, FasciaMethod)

Erikoisosaaminen:

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennalta ehkäisy

Kuntosaliharjoitelu, kehon muokkaus, laihdutus  ja elämäntapamuutokset

Pienryhmävalmennus ja ryhmäliikunta

Olen toiminut hyvinvointi ja terveysalalla kohta 10 vuotta. Hyvinvointi- ja terveysalalla työskentely vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja kehittymistä. Suoritin Urheiluhierojan ammattitutkinnon 2009, jonka jälkeen opiskelin fysioterapeutiksi. Valmistuin fysioterapeutiksi  vuonna 2013 Metropolista Helsingistä. Fysioterapian perusopintojen lisäksi olen syventänyt osaamistani useiden erikoistumisopintojen avulla.  Manuaalisen terapian puolelta olen hankkinut osaamista rangan manuaalisen käsittelyn kursseilta , sekä uusimpana työkalunani on lihaskalvokäsittely (faskiamanipulaatio). Lisäksi olen hankkinut osaamista erilaisista  urheilufysioterapian ja liikunta-alan koulutuksista, sekä suorittanut Physiotrainer koulutuksen, joka on fysioterapeuteille suunnattu Personal trainer koulutus.  Tällä hetkellä suoritan liikuntalääketieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa.

Pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja tarjoamaan asiakkaan tarpeen mukaista palvelua aina lihashuollosta liikuntaan. Kokemukseni mukaan  säännöllinen lihashuolto yhdistettynä oikein annosteltuun liikuntaan toimivat parhaimpana reseptinä toimivaan kehoon.

Olen sporttisen elämäntyylin omaava nainen ja olen erityisesti kiinnostunut ihmisten liikuttamisesta , sekä vammojen ja vaivojen ennalta ehkäisystä. Vapaa -aikani kuluu liikuntaharrastusten, läheisten ja ystävien kanssa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntosalilla treenaaminen, pilates ja ulkona liikkuminen. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisesti yksi mielenkiinnon kohteistani. Koen, että kehon kokonaisvaltaisen toiminnan huomioiminen ja ymmärtäminen on avain monien erilaisten ongelmien ratkomiseen. 

Parhaimmillaan henkilökohtainen valmennus tai fysioterapia toteutuu kun sekä valmentaja että valmennettava sitoutuvat  yhdessä tekemään toitä asetetun päämäärän eteen. Ohjaustyylini on positiivinen ja kannustava. Harjoittelu kanssani on yksilöllistä, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista. Vahvuuksiini valmentajana Lähdetään yhdessä rakentamaan kivutonta, toimivaa ja vahvaa kehoa.

Teen työtäni suurella sydämellä ja olen aidosti läsnäoleva traineri.

If you don't like where you are M-O-V-E you're not a tree!

Nanne Kettukangas


 

Fysioterapeutti (AMK)
ProMethod -valmentaja
FasciaMethod ohjaaja
Urheiluhieroja (PUHK)
Ryhmäliikuntaohjaaja (FasciaMethod)

Erikoisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennaltaehkäisy
Koko kehon lihastasapainokartoitus (ProMethod)

Olen tehnyt fysioterapeutin töitä 2016 syksystä ja toiminut urheiluhierojana 2012 syksystä lähtien. Urheiluhierojakoulun kävin Tampereella, jonka aikana suoritin myös PersonalTrainer -koulutuksen. Vuoden urheiluhierojan töissä olon jälkeen lähdin opiskelemaan fysioterapeutiksi Espooseen Laureaan, josta valmistuin vuonna 2016. Fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi olen käynyt useita eri lisäkoulutuksia tuki- ja liikuntaelin vaivoihin liittyen sekä urheilufysioterapian puolelta. Koulutan itseäni jatkuvasti ja aion perehtyä vielä lisää etenkin urheilufysioterapiaan sekä manuaaliseen käsittelyyn etenkin fasciakäsittelyn osalta.

Teen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, manuaalista terapiaa ja urheiluhierontaa kaikenikäisille ihmiselle. Fysioterapiallani pyrin ennaltaehkäisemään loukkaantumisia parantamalla asiakkaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen, työn ja harrastukset. Olen tehnyt töitä eri urheilulajien harrastajien kanssa ja tällä hetkellä teen paljon töitä joukkuevoimistelijoiden kanssa. Olen itse urheillut koko elämäni ja kokeillut monia eri urheilulajeja. Tällä hetkellä omiin harrastuksiini kuuluu kuntosali, lenkkeily ja potkunyrkkeily. Olen kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä vammojen ennaltaehkäisystä ja niiden hoidosta. Hoidon tavoitteena on ennen kaikkea hyvä olo, toimiva ja kivuton keho, jotka ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Fysioterapia voi olla myös ennaltaehkäisevää. Teen ProMethod -testauksia, jossa kartoitetaan koko kehon hallintaa ja liikkuvuutta. Tulosten perusteella annetaan harjoitteet heikkouksien parantamiseksi sekä sovitaan jatkosta, miten lähdetään liikkumaan oikein. Työni teen aina huolella ja asiakkaan toiveet huomioiden