Mitä on Fustra?

Fustra on liikuntamuoto, joka saa sinut voimaan paremmin. Se on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä, olivatpa ne sitten missä kehon osassa tahansa, sekä korjaamaan kehon virheasentoja. 

Harjoittelu parantaa kehon hallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia. Fustra tuo arkeen hyvinvointia ja tavoitteelliseen urheiluun parempia tuloksia. 

Harjoittelu tapahtuu koulutettujen Fustra-ohjaajien valvonnassa ja juuri se takaa edistyksen ja onnistumisen. Kysy rohkeasti lisää ohjaajiltamme. 

Sopii lähes kaikille
Fustra-harjoittelu sopii kaiken kokoisille naisille ja miehille, niille jotka eivät ole koskaan harrastaneet liikuntaa sekä kilpaurheilijoille ja kaikille siltä väliltä. 
Fustra-harjoittelu sisältää ryhtiä ja yleistä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä yleiskuntoa ja lihaskuntoa parantavia harjoituksia. Olipa tavoitteesi sitten kivunpoisto tai voimatasojen parantaminen, Fustra tarjoaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaisesti. 
Harjoittelu on turvallista ja sopii kaiken ikäisille.Nyt kiireiseen arkeen myös 30 minuutin Fustra-treeniohjelmat.  Varaa oma tuntisi: 
www.fustra.fi/fustra-tutustumistunti/ 

Aloita Fustra!
Tervetuloa tutustumistunnille. Harjoittelun alussa Fustra-ohjaaja tekee sinulle testit ja yhteisen keskustelun pohjalta tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion. 
Ohjaajan intensiivisen opastuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaasi.Lue fustraajien kokemuksia!
www.fustra.fi/asiakaskokemukset/ 
 
Kiinnostuitko, lue lisää ja varaa Fustra-tutustumistunti www.fustra.fi.

 

Elisa Leinonen

Koordinaattori

Fustra-ohjaaja

+ 358 43 825 7170

elisa.leinonen@fustra.fi

 

Tiia Mäkinen

Fustra-ohjaaja

+358 44 715 3851

tiia.makinen@fustra.fi

 

Markku Paukkunen

Fustra-ohjaaja

Liikuntaneuvoja

+358 44 781 0340

markku.paukkunen@fustra.fi

 

Sami Nyström

Fustra-ohjaaja
Urheiluhieroja

Personal trainer

0503290118

sami.nystrom@fustra.fi

 

Elli Kauppinen

Fustra-ohjaaja

Liikunnanohjaaja (AMK)

Personal trainer

+358 447633026

elli.kauppinen@fustra.fi