Kun vaadit varustelulta parasta, valitse Fit Tammisto.

Treenaa omin päin tai liiku ryhmässä. Meillä voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa kehoasi ilman hikoilua sopimuspakoista tai liittymismaksuista.
Osta treeniaikaa Varaa ryhmäliikuntatunti

Livestream tunnit

Fit Tammiston ryhmäliikuntatunneille pääset osallistumaan etänä livestreamin kautta osoitteessa myhelt.com.  Tunnit löytyvät Fit Tammiston kanavan alta! Aikataulussa olevat tunnit ovat livetunteja ja tulevat reaaliajassa, mutta Fit Tammiston kanavalla on myös useita videotallenteita joita voit tehdä koska tahansa. 

Alla löydät ohjeet miten pääset rekisteröitymään HELT:in käyttäjäksi. Kun olet rekisteröitynyt, voit etsiä jo valmiiksi Fit Tammiston kanavan josta tunnit striimataan. 

Voit osallistua tunneille joko puhelimen applikaation kautta tai verkkoselaimen kautta. Jos käyttämäsi laite on Android/Microsoft käytä verkkoselaimena Chromea. Jos käyttämäsi laite on Apple käytä verkkoselaimena Safaria. 

KUINKA PÄÄSET ALKUUN?

Step 1
Mene sivustolle > myhelt.com tai lataa MyHelt sovellus mobiililaitteellesi. Avaa sivuston tai sovelluksen etusivulta valikko oikeasta yläkulmasta, klikkaa kohtaa ”Luo tili ilmaiseksi” ja rekisteröidy!

Huom! Käytä rekisteröitymiseen sähköpostiosoitettasi, jolla liityit Fit Tammiston jäseneksi!

Step 2
Ennen tuntia:

Huom! Live tuntien valikossa saattaa näkyä muidenkin kanavien tunteja. Varmistathan siis, että olet liittymässä oikealle liikuntakalenterin mukaiselle tunnille.

Help! Tässä vielä lyhyt video, josta näet, kuinka pääset liittymään live tunnille mukaan:

Huom! Jos olet ajoissa ruudun toisella puolella eikä livestriimaus ala automaattisesti, kannattaa päivittää sivusto vielä ennen tunnin alkua.

Mikäli lähetyksen kanssa esiintyy ongelmia tai striimi ei lähde pyörimään voit olla yhteydessä Fit Tammiston asiakaspalveluun

Mikäli itse HELT-sovelluksen tai sivuston kanssa esiintyy haasteita voit olla suoraan yhteydessä HELTin tukeen, jolloin mahdollinen ongelma saadaan ratkottua nopeammin: myhelt.com/sayhello

Oikein ihania ja virkistäviä liikuntahetkiä 🙂 

Back to top