LAADUSTAAN KOKO SUOMESSA TUNNETTU!

KUNTOSALIVARUSTELUN EDELLÄKÄVIJÄ.

Kuntokeskus Fit Tammiston kuntosalin suunnittelun pohjana on kymmenien vuosien kokemus ja intohimo kuntosaliharjoittelusta. Satoja eri kuntosaleja maailmalla nähneenä, on niistä kerätty kokemusta ja haluttu tehdä sali, jonka laitteistossa on vaan parhaimmaksi havaitut laitebrändit, laitemallit ja riittävästi vapaita painoja. 

Laitteisto on hankittu laitekokemuksella, mikä hakee vertaistaan Suomessa. Voit myös ehdottaa uusia hankintoja.
Nämä ovat asioita jotka erottavat asiantuntevan ja asiakasta kuuntelevan Fit Tammisto Kuntokeskuksen monista konseptoiduista ketjusaleista.


Olemme kuntokeskus kaikille! Fit Tammisto on matalan kynnyksen sali, jossa jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi treenitaustasta ja kunnosta riippumatta ja ilmapiiriämme onkin kehuttu paljon! 
Opastamme mielellämme kymmenien vuosien ammattitaidolla. Salin laitteisto on rakennettu sopimaan kaikille, olitpa sitten vasta-alkaja tai pidempään harjoitellut. Meiltä löytyy välineistöä jokaisen vaatimuksiin ja tavoitteisiin.

Salilta löytyy suuri valikoima vain parasta laitteistoa, painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita ja vapaita painoja. Kyykky ja vetopaikkoja on yhteensä jopa 6 suorituspaikkaa.
Pyrimme panostamaan siihen, että suosituimpia laitteita on aina useampi kappale ja näin vältämme ruuhkautumisen, joten meillä et joudu jonottelemaan. Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä myös vasta-alkajille, ja jos joku askarruttaa niin tule rohkeasti kysymään henkilökunnalta opastusta.
Fit Tammistossa on myös erittäin hyvä ilmastointi ja viilennys, kesällä huomaat eron muihin saleihin!


FIT TAMMISTON HUIPPULAITTEISTO

Fit Tammisto on kuuluista huippulaitteistostaan! Kaikki välineet on valittu tarkasti 30 vuoden harjoittelukokemuksella maailman arvostetuimpien ja parhaimpien laitevalmistajien mallistoista. 

Laitteina on parhaista liikeradoistaan tunnettu CYBEX, vipuvarsilaitteistaan tunnettu HAMMER STRENGTH, penkit ja telineet ovat kotimaista Normannin tuotantoa, lisäksi muutamia järeitä erikoislaitteita HCPRO mallistosta ja myös laiteharvinaisuuksia, mitä et muilta saleilta Suomessa löydä, esimerkkinä harvinaista NAUTILUS Leverage ja NITRO sarjaa, Suomen ainoa FREEMOTION kyykkykone ja Cybexin Eagle sarjan harvinainen vipunostokone.
Meillä on myös uutuus pakaroiden ja lantion harjoittamiseen kehitetty Nautiluksen Glute Drive -laite.
Uusinpana uutuutena tuli monipuolisinen Cybex Bravo Pro ristikkäistaljakokonaisuus

Cross Training -välineemme ovat amerikkalaisvalmistaja TORQUEN huippulaatua, lisäksi meiltä löydät myös 15m voimarekiradan ja Torquen TANK magneettivastuskelkan.

HUIPPUVALIKOIMA CARDIOLAITT EITA
 Tarjoamme lisäksi ison valikoiman cardiolaitteita, UUTUUS True Alpine Runner ylämäkijuoksumattoja isoilla 16 tuuman näytöillä joissa netti, TV jne.

 Tehokkaita enemmän kaloreita polttaria ARC Trainereita, Assault bike, soutukoneita, hiihtokoneen, 2 porraskonetta, uudet Max trainerit ensimmäisenä Suomessa, spinning pyöriä ja Wattbiken.

Laitteistoa päivitetään jatkuvasti ja jos kaipaat jotain lisää, tule ehdottamaan rohkeasti. Intohimo panostaa maan parhaimpaan ja kattavimpaan laitteistoon on yksi suurimmista vahvuuksistamme! Laitteistoamme on myös helppo käyttää ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa mielellään aina kaikissa kysymyksissä.

Kattava kuvavalikoima tiloista löytyy Fit Tammisto Facebook albumeista ja Facebook sivulla Suomen ennätyslukuja hipova yli 11 000 seuraajaa!

 

Yhdysvaltalainen Cybex on yksi maailman arvostetuimmista laitebrändeistä, jolla on hallussaan yli 90 kuntosalilaitepatenttia. Cybexin kuntosalilaitteet on tunnettu täydellisistä liikeradoistaan.  
Laitteet kehitetään tutkimusinstituutissa ja niihin luottavat kuntoklubien lisäksi myös sairaalat ja armeijat ympäri maailman, joten ne ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Cybexin laitteet sopivat aloittelijoista huippu-urheilijoihin ja niiden avulla saat nopeammin tuloksia, pudotat painoa, saat lisää suorituskykyä ja voimaa.
http://www.cybexintl.com


        
Hammer Strength on auttanut urheilijoita ja kuntoilijoita saavuttamaan tavoitteitaan lähes 30 vuoden ajan. Ei vain kilpaurheilijoita vaan myös niitä, jotka etsivät laitteistolta parasta suorituskykyä.  Hammer Strength liikuttaa kehoa tavalla, jolla se on tarkoitettu liikkumaan ja laitteet ovat yksinkertaisia, helppoja ja turvallisia käyttää.
https://lifefitness.com/hammer-strength#