KUNTOSALI

Kuntokeskus Fit Tammiston kuntosalin suunnittelun pohjana on kymmenien vuosien kokemus ja intohimo kuntosaliharjoittelusta. Satoja eri kuntosaleja maailmalla nähneenä, on niistä ammennettu oppia ja haluttu tehdä sali, jonka laitteistossa on vaan parhaimmaksi havaitut laitebrändit, laitemallit ja riittävästi vapaita painoja.

FIT Tammisto on matalan kynnyksen sali, jossa jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi treenitaustasta ja kunnosta riippumatta, opastamme mielellään kymmenien vuosien ammattitaidolla.
Salin laitteisto on rakennettu sopimaan kaikille, olitpa sitten vasta-alkaja tai pidempään harjoitellut, meiltä löytyy välineistöä jokaisen vaatimuksiin ja tavoitteisiin.
Salilta löytyy suuri valikoima vain parasta laitteistoa, painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita ja vapaita painoja.
Pyrimme panostamaan siihen, että suosituimpia laitteita on aina useampi kappale ja näin vältämme ruuhkautumisen, joten meillä et joudu jonottelemaan.


LAITTEISTO

Fit Tammiston laitteisto on valittu tarkasti 30 vuoden kokemuksella maailman arvostetuimpien ja parhaimpien laitevalmistajien mallistoista.
Laitteina on parhaista liikeradoistaan tunnettu Cybex, vipuvarsilaitteistaan tunnettu Hammer Strength, penkit ja telineet ovat kotimaista Normannin tuotantoa, lisäksi muutamia järeitä erikoislaitteita HCgymin mallistosta ja myös laiteharvinaisuuksia mitä et muilta saleilta löydä.
Cross Training välineet ovat amerikkalaista Torguen laatua, lisäksi myös 15m voimarekirata!
Laitteistoa päivitetään jatkuvasti ja jos kaipaat jotain lisää, tule ehdottamaan rohkeasti. Intohimo panostaa maan parhaimpaan ja kattavimpaan laitteistoon on yksi suurimmista vahvuuksistamme! Laitteistoamme on myös helppo käyttää ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaan mielellään aina kaikissa kysymyksissä.

 

 

 

 

1960-luvulla perustettu yhdysvaltalainen Cybex on yksi maailman arvostetuimmista laitebrändeistä, jolla on hallussaan yli 90 kuntosalilaitepatenttia. 
Cybex kuntosalilaitteet on tunnettu täydellisistä liikeradoistaan.
Laitteet kehitetään Cybexin tutkimusinstituutissa ja niihin luottavat kuntoklubien lisäksi myös sairaalat ja armeijat ympäri maailman, joten ne ovat turvallisia ja helppoja käyttää.
Cybexin laitteet sopivat aloittelijoista huippu-urheilijoihin ja niiden avulla saat nopeammin tuloksia, pudotat painoa, saat lisää suorituskykyä ja voimaa.
http://www.cybexintl.com

 

      

Hammer Strength on auttanut urheilijoita ja kuntoilijoita saavuttamaan tavoitteitaan lähes 30 vuoden ajan. Ei vain kilpaurheilijoita, mutta myös niitä, jotka etsivät laitteistolta parasta suorituskykyä. 
Hammer Strength liikuttaa kehoa tavalla, jolla se on tarkoitettu liikkumaan ja laitteet ovat yksinkertaisia, helppoja ja turvallisia käyttää.
https://lifefitness.com/hammer-strength#