KUNTOSALI

Kuntokeskus Fit Tammiston kuntosalin suunnittelun pohjana on kymmenien vuosien kokemus ja intohimo kuntosaliharjoittelusta. Satoja eri kuntosaleja maailmalla nähneenä, on niistä ammennettu oppia ja haluttu tehdä sali, jonka laitteistossa on vaan parhaimmaksi havaitut laitebrändit, laitemallit ja riittävästi vapaita painoja.

Fit Tammisto on matalan kynnyksen sali, jossa jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi treenitaustasta ja kunnosta riippumatta. Opastamme mielellämme kymmenien vuosien ammattitaidolla. Salin laitteisto on rakennettu sopimaan kaikille, olitpa sitten vasta-alkaja tai pidempään harjoitellut. Meiltä löytyy välineistöä jokaisen vaatimuksiin ja tavoitteisiin.

Salilta löytyy suuri valikoima vain parasta laitteistoa, painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita ja vapaita painoja.
Pyrimme panostamaan siihen, että suosituimpia laitteita on aina useampi kappale ja näin vältämme ruuhkautumisen, joten meillä et joudu jonottelemaan. Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä myös vasta-alkajille, ja jos joku askarruttaa niin tule rohkeasti kysymään henkilökunnalta opastusta.


LAITTEISTO

Fit Tammiston laitteisto on valittu tarkasti 30 vuoden harjoittelukokemuksella maailman arvostetuimpien ja parhaimpien laitevalmistajien mallistoista.
Laitteina on parhaista liikeradoistaan tunnettu Cybex, vipuvarsilaitteistaan tunnettu Hammer Strength, penkit ja telineet ovat kotimaista Normannin tuotantoa, lisäksi muutamia järeitä erikoislaitteita HC Gymin mallistosta ja myös laiteharvinaisuuksia, mitä et muilta saleilta Suomessa löydä, esimerkkinä Leverage ja Freemotion. Meillä on myös pakaroiden ja lantion harjoittamiseen kehitetty Booty Builder -laite.

Laitteisto on valittu omistajien laitetietämyksellä, mikä hakee vertaistaan Suomessa. Nämä ovat asioita jotka erottavat asiantuntevat asiakkaiden toiveita kuuntelevat kuntokeskukset standardisoiduista ketjusaleista.

Cross Training -välineemme ovat amerikkalaisvalmistaja Torguen huippulaatua, lisäksi meiltä löydät myös 15m voimarekiradan ja Torguen TANK magneettivastuskelkan.

Laitteistoa päivitetään jatkuvasti ja jos kaipaat jotain lisää, tule ehdottamaan rohkeasti. Intohimo panostaa maan parhaimpaan ja kattavimpaan laitteistoon on yksi suurimmista vahvuuksistamme! Laitteistoamme on myös helppo käyttää ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa mielellään aina kaikissa kysymyksissä.

 

 

Yhdysvaltalainen Cybex on yksi maailman arvostetuimmista laitebrändeistä, jolla on hallussaan yli 90 kuntosalilaitepatenttia. Cybexin kuntosalilaitteet on tunnettu täydellisistä liikeradoistaan.  
Laitteet kehitetään tutkimusinstituutissa ja niihin luottavat kuntoklubien lisäksi myös sairaalat ja armeijat ympäri maailman, joten ne ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Cybexin laitteet sopivat aloittelijoista huippu-urheilijoihin ja niiden avulla saat nopeammin tuloksia, pudotat painoa, saat lisää suorituskykyä ja voimaa.
http://www.cybexintl.com


        
Hammer Strength on auttanut urheilijoita ja kuntoilijoita saavuttamaan tavoitteitaan lähes 30 vuoden ajan. Ei vain kilpaurheilijoita vaan myös niitä, jotka etsivät laitteistolta parasta suorituskykyä.  Hammer Strength liikuttaa kehoa tavalla, jolla se on tarkoitettu liikkumaan ja laitteet ovat yksinkertaisia, helppoja ja turvallisia käyttää.
https://lifefitness.com/hammer-strength#